Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ikigai Fruits zet voet buiten Aziatische markt met luxe Japans fruit

Ikigai Fruits, een retailer die gespecialiseerd is in luxe Japans fruit, heeft zijn assortiment nu ook beschikbaar gemaakt in de Verenigde Staten. Amerikaanse consumenten kunnen nu genieten van premium aardbeien, sinaasappelen en meloenen. Deze vruchten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en vertegenwoordigen de Japanse cultuur van luxe fruit, waarbij seizoensgebondenheid en het geven van geschenken tijdens Ochūgen en Oseibo seizoenen centraal staan.

Bijvoorbeeld, Kotoka aardbeien uit Nara kosten $89 voor 500 gram, en de Pearl White aardbeien zijn $128 per pakket. Ook is er een assortiment van verschillende aardbeien beschikbaar, dat kan oplopen tot $780, exclusief verzendkosten. Meloenen uit Shizuoka kosten $128 per stuk en worden met de hand bestoven, verzorgd, gemasseerd en gepolijst voordat ze worden verpakt in een chique zwarte doos met gouden versierselen.

Bron: foodandwine.com

Publicatiedatum: