Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rusland ontvangt eerste partij Indiase bananen

De haven van Novorossiysk verwelkomde haar eerste zending bananen uit India. De zending, bestaande uit meer dan 1500 kartons bananen en met een gewicht van 22 ton, werd mogelijk gemaakt door Fesco, de transportgroep die de levering faciliteerde. X5 Import, een dochteronderneming van Ruslands grootste retailer, X5 Group, was verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling.

Deze bananen begonnen hun reis in het magazijn van de exporteur in Maharashtra, India. Daar werden ze ingeladen in een veertigvoet gekoelde container. De container werd vervolgens naar de haven van Nhava Sheva in Mumbai vervoerd en op 18 februari aan boord van een Fesco-schip geladen, met als bestemming Novorossiysk. Het containerschip arriveerde in de Russische haven op 13 maart, zoals gemeld door KrasnodarMedia.

Na voltooiing van de douane- en quarantaine-inspecties, zal de container met Indiase bananen over de weg naar het magazijn van de klant worden vervoerd. Een andere partij bananen vertrok op 12 maart vanuit India naar Rusland.

bron: profile.ru

Publicatiedatum: