Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenyard kondigt nieuw inkoopprogramma van eigen aandelen aan

Greenyard kondigt aan dat haar Raad van Bestuur besloten heeft om vanaf (of rond) 15 maart 2024 een inkoopprogramma van eigen aandelen te starten, voor de terugkoop van maximaal 1 250 000 aandelen, overeenkomstig de toepasselijke wet- en regelgeving en de machtiging verleend door de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering, met een maximale looptijd van 2,5 jaar (tot september 2026).

Het nieuwe inkoopprogramma van eigen aandelen heeft als doel om tegemoet te komen aan de verplichtingen die voortvloeien uit een nieuw langetermijn incentiveringsplan, zo meldt het bedrijf.

"Samen met de momenteel aangehouden eigen aandelen, kan de inkoop van eigen aandelen het aantal aangehouden eigen aandelen potentieel verhogen tot ongeveer 5,9% van het totaal aantal aandelen. Het is de bedoeling dat de huidige eigen aandelen worden gebruikt voor de uitoefening van de bestaande langetermijn incentiveringsplannen.
De Raad van Bestuur van Greenyard zal een discretionair mandaat geven aan een financieel tussenpersoon die dit mandaat zowel op als buiten de gereglementeerde markt zal uitoefenen, zowel tijdens open als gesloten periodes. Block trades kunnen ook worden overwogen tijdens open periodes."

Zoals opgenomen in Greenyards statuten, heeft de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van 17 september 2021 de Raad van Bestuur gemachtigd om inkopen van eigen aandelen goed te keuren. Tijdens de looptijd van dit programma zal Greenyard de markt op geregelde tijdstippen informeren over de vooruitgang, overeenkomstig de toepasselijke regelgeving. Het inkoopprogramma van eigen aandelen kan op elk moment worden stopgezet.

Voor meer informatie:
Greenyard
info@greenyard.group
www.greenyard.group

Publicatiedatum: