Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Veelbelovende resultaten van softwaresysteem PECS

Fotobericht: Live-demo van activeIT GmbH in Maasdijk

Tholen - Op 28 februari organiseerde het Oostenrijkse softwarebedrijf activeIT GmbH een bijeenkomst met een live demo van het softwaresysteem PECS in Maasdijk. Geïnteresseerden uit met name de Nederlandse commerciële tuinbouw en AGF-sector maakten van de gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over de voordelen van dit softwarepakket en om ideeën uit te wisselen met de ontwikkelaars ter plaatse. Ook FreshPlaza.de was aanwezig en sprak met bestaande en potentiële gebruikers.


Gastheer Gert van Geest (r) en Marc Vriesen van de nabijgelegen AGF-verpakker PEQ. Gert van Geest is sinds enkele maanden de vertegenwoordiger van activeIT in Nederland en België en is daarmee het aanspreekpunt voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers.

Marco Klein, CEO van activeIT en Martina Eicher, ambassadeur en projectmanager van het WKO op het gebied van landbouw en handel. Martina Eicher ondersteunt Oostenrijkse bedrijven die naar Nederland willen exporteren om hier voet aan de grond te krijgen en een netwerk op te bouwen.

Michael Kronheim, verantwoordelijk voor marketing en sales bij active IT, had ook een onderonsje met Martina Eicher.

Rob van Meersbergen en Kenny van Leest van PEQ en Arend Steenks (m) van de Weyers Groep. Laatstgenoemd bedrijf uit Venlo was een van de eerste gebruikers van het PECS proces.

Raul Benites (Rosenbaum Moerdijk), Ricardo Donnadieu en Rick Schot (Experience Fruit Quality).

Gastheer Gert van Geest heet de bezoekers van het Get Together welkom. "Ik geloof in het systeem en heb bij de Weyers Groep gezien dat PECS ook in de praktijk werkt. Wat dat betreft zijn de resultaten tot nu toe veelbelovend," zegt hij, refererend aan zijn beweegredenen om zich als vertegenwoordiger voor activeIT in te zetten.

Michael Kronheim is marketing- en salesmanager en inmiddels een bekend gezicht binnen de sector. Hij houdt zich onder meer bezig met acquisitie op beurzen en evenementen in en buiten de DACH-regio.

Christopher Immervoll, consultant bij activeIT, gaf inzicht in het PECS-proces door middel van een live demo. In essentie is PECS een intelligente productiecontrole- en planningstool die bestaat uit in totaal zes modules: pecsCLIENT (order- en personeelsplanning), pecsWELCOME (personeelsmanagement), pecsTIME (tijdsregistratie personeel), pecsACTIVITY (activiteitenregistratie), pecsLINE (fabriekscontrole) en pecsQUALITY (kwaliteitsmanagement).

Auke van de Beek en Frank Baak van Charlie works, een gespecialiseerd uitzendbureau. Het bedrijf houdt zich onder meer bezig met arbeidsbemiddeling in de commerciële tuinbouwsector.

De broers Mehmet en Mikael Tas van het bedrijf Trustpack. Het bedrijf is gespecialiseerd in dienstverlening aan derden rondom het verpakken van allerhande AGF en heeft inmiddels drie moderne pakstations in Nederland.


Onder het genot van een hapje en een drankje konden geïnteresseerden van gedachten wisselen. In beeld: Arjan van Nieuwkerk (software consultant en eigenaar van WijZijnDe.IT), Roland Loykens (FreshControl), Jos Leerdam (Nitea, software voor de commerciële tuinbouw), Robert van Klooster en Nils Aerts (Van Osch groente en fruit) en Arend Steenks (Weyers Group).

Ook de Zuiderburen waren vertegenwoordigd: Thomas Cornelissen van het Belgische tomatenbedrijf Stoffels.

Voor meer informatie:
https://www.active-it.at/