Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verhuisbericht AlfaPro: van Rijnsburg naar Noordwijk

ALFA staat voor 'begin'. Als een bedrijf dat altijd op zoek is naar vooruitgang en vernieuwing, zijn we blij dat een 'nieuw begin' voor ons nu heel concreet wordt. Allereerst met de komst van een nieuwe directeur en nu ook met een nieuw pand", meldt AlfaPro.

Toekomstvisie
"Een frisse start die perfect past bij onze visie voor de toekomst. Recent hebben we de keus gemaakt om onze hardware uit te besteden aan JoreIT. We hebben daardoor minder ruimte nodig. Het huidige pand past qua indeling niet meer bij de manier waarop wij willen werken en is toe aan vernieuwing. Alles bij elkaar het was tijd om deze stap te zetten."

Modern en praktisch
"Na zorgvuldige overweging hebben we een ruimte gevonden die niet alleen modern en inspirerend is, maar ook praktisch en functioneel voor ons team. Eén van de belangrijkste veranderingen is dat we nu allemaal op één etage zitten. Dit zal de communicatie en samenwerking nog makkelijker en efficiënter maken. Bovendien is het natuurlijk ook prettig om elkaar letterlijk nog vaker te zien!"

Gemakkelijk bereikbaar
"Ons nieuwe pand ligt in Noordwijk, is gemakkelijk bereikbaar en dichtbij klanten en de regio waar onze medewerkers wonen. Met deze verhuizing zijn we weliswaar uit het zicht voor onze Rijnsburgse klanten, maar wij willen onze klanten zien en spreken. Wij zoeken je op. Het persoonlijke contact en onze klanten echt begrijpen, dát is waar wij het verschil willen maken.""

Voor meer informatie:
AlfaPro
Achterweg 14b
2201 AH Noordwijk
+31 (0)71 402 11 91
[email protected]

Publicatiedatum: