Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aptean Food & Beverage ERP versterkt de AGF-industrie

Cloud-native ERP-oplossing zorgt voor efficiëntie en winstgevendheid voor AGF-bedrijven

AGF-bedrijven worden geconfronteerd met unieke uitdagingen. Van het omgaan met prijsschommelingen tot het handhaven van de kwaliteit van bederfelijke goederen: daar is een gespecialiseerde, technologiegedreven oplossing voor nodig. Aptean, wereldwijde leverancier van op maat gemaakte Enterprise Resource Planning (ERP)-oplossingen voor de voedings- en drankensector, komt tegemoet aan deze behoeften met zijn geavanceerde, cloud-native oplossing Aptean Food & Beverage ERP.

Aptean Food & Beverage ERP, ontworpen voor bedrijven van elke omvang, maakt gebruik van het Microsoft Dynamics 365 Business Central Online cloud-native platform. Met branchespecifieke functionaliteiten zoals telerafrekeningen, oogstplanning en afrekenen op basis van uitsortering en verpakt product, biedt Aptean een allesomvattende oplossing die is ontwikkeld op tientallen jaren aan branche-expertise. Dit platform levert een naadloze en uitstekende ervaring in de cloud, waardoor het een voorsprong heeft op de concurrentie.

"De AGF-sector opereert met krappe marges en wordt geconfronteerd met onvoorspelbare omstandigheden", zegt Bruno Johansson, SVP Product bij Aptean. "Ons cloudgebaseerde Aptean Food & Beverage ERP is ontworpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Met geavanceerde mogelijkheden voor het managen van variabele omstandigheden, volatiele prijzen en stijgende kosten, stelt onze oplossing AGF-bedrijven in staat hun activiteiten te stroomlijnen, de efficiëntie te verbeteren en datagestuurde strategische beslissingen te nemen om de winstgevendheid te maximaliseren."

Aptean Food & Beverage ERP biedt een uitgebreide reeks speciaal gebouwde functies, waaronder:

  • Geavanceerde lotattributen: Deze functie is op maat gemaakt voor de AGF-sector en helpt bij het beheren van lotkenmerken met aanpasbare gegevens, eenvoudig ophalen van informatie, duidelijke rapporten en flexibele groepering.
  • Oogstplanning: Biedt prognoses voor AGF-grondstoffen voor een seizoen, een week en per dag. Het gebruik van commodity artikelen voor bulkontvangsten met een geïntegreerde weegbrug.
  • Voorraad scherm: Biedt inzicht in voorraadbeschikbaarheid en transactieplanning met gedetailleerde weergaven van voorraadgegevens, toegankelijk vanuit verschillende centrale bedrijfsdocumenten.
  • Weegbrug: Vergemakkelijkt het efficiënt verzamelen en organiseren van weeginformatie, met automatische creatie van tickets en uitgebreid beheer van gewichten op inkooporders en logistieke ontvangstdocumenten.
  • Toewijzing van productiekosten: Optimaliseert de toewijzing van kosten in de productie, waardoor bedrijven de aankoopwaarde en kosten gerelateerd aan sorteer- of classificeertaken kunnen verdelen.
  • Teler afrekening: Maakt het mogelijk om teler afrekeningen te maken op basis van sortering, verpakking, of verkopen per order (account sales) of meerdere orders (pooling), beheert commissies en terugbetalingen van claims, berekent leveranciersbetalingen, registreert commissie afspraken en boekt afrekeningen.

AI-gedreven innovatie en partnerschap dat verder gaat dan software
Aptean maakt gebruik van AI om de rapportage te verbeteren, datagestuurde besluitvorming te vergemakkelijken en afstemmingsprocessen te ondersteunen. Door AI-gestuurde efficiëntie te integreren met gespecialiseerde sectorfunctionaliteit kunnen AGF-bedrijven patronen beter analyseren, middelen optimaliseren en de nauwkeurigheid van gegevens garanderen, waardoor ze de dagelijkse operationele uitdagingen voor kunnen blijven.

Bron: Aptean

Publicatiedatum: