Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zoektocht naar de Groente- en fruitambassadeur 2024

De wedstrijd 'Groente- en fruitambassadeur' gaat op zoek naar het meest aantrekkelijke groente- en fruitrayon van Vlaanderen. Deze wedstrijd is de opvolger van Groentevakman van het jaar en verloopt in samenwerking met VLAM, Boerenbond, Buurtsuper.be, Coöperatie Hoogstraten, BelOrta en REO Veiling en met de steun van Euro Pool System.

Net als vorige edities, valt er een zelfstandige supermarkt en speciaalzaak in de prijzen. Nieuw dit jaar is de categorie hoevewinkels. "De hoevewinkel is immers ook een belangrijke aankoopplaats van lokale groenten en fruit." Met de wedstrijd willen VLAM en zijn partners de versverantwoordelijken en hun team motiveren en belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten en fruit 'van bij ons' in de kijker te zetten.

"Een uitnodigend versrayon is een uitstekend lokmiddel, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Een aantrekkelijk versrayon krikt dus meteen het imago op van de hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, kan een winkel inspelen op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten."

Hoe deelnemen?
Inschrijven kan via www.groentefruitambassadeur.be. De inschrijvingen worden afgesloten op 25 maart. Half juni worden de winnaars bekendgemaakt.

Prijzen
"De jury kiest de mooiste, creatiefste, origineelste en meest seizoensgebonden AGF-afdeling in drie categorieën: buurtsupermarkten, speciaalzaken en hoevewinkels."

De winnaars ontvangen:

  • Een waardebon van 1.000 euro voor de aankoop van groenten en fruit van bij ons.
  • Winkelanimatie van Lekker van bij ons.
  • Een raamsticker en ander publiciteitsmateriaal voor de zaak, om de prijs in de kijker te zetten.
  • Aandacht voor de winkel op de media van o.a. Buurtsuper.be.
  • Een uitnodiging voor het hele team voor het Buurtsuperfeest, een gezellig en exclusief vip-event op 19 juni 2024.
    Exclusieve schorten voor het hele team.
  • Iedereen die aan de wedstrijd deelneemt, ontvangt na afloop een individueel rapport van de mysteryshoppers. Wie niet in de prijzen valt, krijgt dus een unieke kans om heel wat bij te leren. Alle deelnemers ontvangen ook een leuke attentie.

Voor meer informatie:
Liliane Driesen
VLAM
+32 02 552 80 32
liliane.driesen@vlam.be
www.vlam.be

Publicatiedatum: