Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Methode voor het testen van avocadorijpheid

In volle voorbereiding op de Fruit Logistica kondigt Apeel Sciences meteen ook strategische ontwikkelingen aan om partnerschappen naar een hoger niveau te tillen en operaties te stroomlijnen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Eerst en vooral is er aankondiging van Will Ison als nieuwe commercieel vicevoorzitter EMEA. Ison brengt ervaring in de internationale verkoop, marketing en relaties met telers, onder meer door zijn recente rol als senior commercieel manager voor G's Group in het VK en Ierland. Zijn expertise in strategische verkoopprocessen en klantbeleving zal de partnerschappen van Apeel met leveranciers en retailers in heel EMEA verbeteren.

"Ik ben enorm enthousiast om deel uit te maken van een bedrijf dat voorop loopt in innovatie in de groenten- en fruitsector", zegt Ison. "De missie van Apeel om de toeleveringsketen te verbeteren door middel van klantvriendelijke initiatieven is niet alleen inspirerend, maar ook een bewijs van de toewijding van het bedrijf om echt een verschil te maken."

RipeTrack is een door AI aangedreven softwaresysteem dat inzicht biedt in de rijpheid van groenten en fruit via een volledig gedigitaliseerd, gebruiksvriendelijk platform.

RipeTrack
Apeel is ook enthousiast om RipeTrack te delen met de AGF-sector in EMEA. Dit door AI aangedreven softwaresysteem biedt inzicht in de rijpheid van groenten en fruit via een volledig gedigitaliseerd, gebruiksvriendelijk platform. In een oogwenk stelt het de rijpheid en kwaliteit van groenten en fruit vast met een groeiende set niet-destructieve tools, waaronder een durometer die volgens het bedrijf drie keer nauwkeuriger is dan de sectorstandaarden.

Deze technologie biedt leveranciers en retailers meer inzicht in de kwaliteitskenmerken van hun groenten en fruit, wat resulteert in meer producten die aan de vereiste specificaties worden geleverd en in minder verspilling.

Een blik op het rijpheidsdashboard van RipeTrack.

Apeel integreert ook eenvoudige oplossingen in de dagelijkse workflow van zijn partners, die voor meer efficiƫntie zorgen binnen de huidige supply chain. Belangrijke kenmerken van deze verbeteringen zijn onder andere verminderde opsteltijden en een kleinere voetafdruk om aan de unieke vereisten van de EMEA-markt te voldoen.

Fruit Logistica
Apeel nodigt bezoekers van de beurs uit in hal 25, stand A-02 om het RipeTrack-systeem uit de eerste hand te ervaren, Ison te ontmoeten en meer te leren over hoe het bedrijf zijn processen heeft vereenvoudigd om de AGF-sector nog meer voordelen te bieden. Ryan Fink, de senior commercieel vicevoorzitter van het bedrijf, zal ook spreken over RipeTrack op het hoofdpodium van Tech Talk om 15:00 uur op 7 februari.

Voor meer informatie:
Mark Carmel
Apeel Sciences
mark.carmel@apeelsciences.com
www.apeel.com/

Publicatiedatum: