Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe app "Support your Farmer" maakt regionaliteit en korte afstanden mogelijk

Meer dan 400 telers hebben al een online winkel opgezet met de hulp van Friedhold uit Bremen. De nieuwe app "Support your Farmer", waarmee consumenten producten kunnen bestellen om af te halen. Onlangs is er een bezorgdienst voor delen van het stadscentrum van Bremen gelanceerd. "Als de klant voorheen bij vijf boerderijwinkels bestelde, moest hij naar alle locaties toe om zijn boodschappen op te halen," vertelde Moritz Armbrust, een van de oprichters van Friedhold, aan Kreiszeitung. "Nu kan de klant bij alle 26 bestellen en krijgt hij de producten thuisbezorgd."


Het Friedhold-team werd onder andere geëerd met de publieksprijs Digital Start-up van het jaar 2023.

Regionaliteit, korte afstanden, dat is wat "Support your Farmer" zo bijzonder maakt. In tegenstelling tot andere aanbieders worden er geen producten ingekocht via groothandels. Het bezorgnetwerk bestaat alleen uit boeren en telers, die hun producten rechtstreeks aanbieden. Ook blijft een groot deel van de prijs bij de boeren en telers. 95% van de nettoprijs als de klant zelf afhaalt, waarbij 5% naar Friedhold gaat. Voor leveringen in Bremen blijft 85% bij de telers en boeren.

Voor meer informatie:
Moritz Armbrust
Friedhold GmbH
Altenwall 1-3
D-28195 Bremen, Duitsland
Tel: +49 (0)4262 7901550
[email protected]
www.friedhold.de

Publicatiedatum: