Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meer ruimte voor ambacht

Arco Pieper opent vernieuwde winkel

Tholen - Na een ingrijpende verbouwing van ruim twee weken, waarbij twee winkels tot één groot winkeloppervlak zijn samengevoegd, kan het team van Arco Pieper vanaf vandaag aan de slag in een gloednieuwe winkel. Ingeklemd tussen een service supermarkt en een discounter kunnen ze zich als groentewinkel goed onderscheiden, vooral met eigen ambachtelijke hoogwaardige producten.

Team van Arco Pieper en familie viert de opening

Dat alles uit eigen handen komt kunnen klanten ook zien. De achterwand van de winkel is open waardoor klanten zicht hebben op wat er zich in de keuken afspeelt. Het team kan de mouwen opstropen, want met alle ruimte die er is gecreëerd, zijn er heel wat schappen om te vullen.

De winkel is vormgegeven door hun eigen dochter die een eigen interieurontwerpbureau AV Ontwerp heeft. Tegen een zwarte achtergrond is een wandstelling met onbewerkte producten waar de kleurrijke groenten en fruit goed uitkomen. Tegen de andere wand zijn gekoelde stellingen geplaatst voor het bewerkte product en daarnaast zijn er nog twee koeltafels. In het midden staan blokken waarop Arco Pieper uit kan pakken met producten en thema's.

Door deze uitbreiding krijgen klanten meer bewegingsruimte en heeft het team van Arco Pieper meer ruimte om hun assortiment uit te breiden. Dat is natuurlijk ook veel meer werk voor het team, maar Arco en Marina hebben alle vertrouwen dat ze dat in goede banen gaan leiden. Vijf jaar gelden stapten ze van een mobiele groentewagen over naar een winkel en bewezen dat ze veranderingen goed aankunnen.

Open keuken

Het was een beslissing die ze op korte termijn moesten nemen, vertelt Arco. Toen duidelijk werd dat de naastgelegen bloemenwinkel zou stoppen kregen ze een week de tijd om te beslissen. Door de grote groeispurt die bereidingen hebben doorgemaakt, wilden ze vooral daarvoor meer ruimte maken.

Arco en zijn vrouw Marina poseren in de keuken waar de bereidingen tot stand komen

De hele Pieper-familie is sterk betrokken bij de winkel. Dochter Marije werkt er vast en de andere drie dochters en één zoon helpen af en toe mee. Daarnaast is er een team van medewerkers die de schouders eronder zet.

Openingsmoment

.