Nature's Pride gaat dialoog aan met minister Van der Wal over ecologische voetafdruk

Nature's Pride ontving 5 juni minister voor Natuur en Stikstof, Christianne van der Wal. Samen met vertegenwoordigers van Naturalis Biodiversity Center, WWF-Netherlands (Wereld Natuur Fonds), Wageningen University & Research, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en twee VN-jongerenvertegenwoordigers, zijn ze de dialoog aangegaan over de ecologische voetafdruk.

"We trapten af met een introductie waar wij als Nature’s Pride voor staan en gaan en hoe zorg voor mens en natuur verankerd zit in onze organisatie. Daarna volgde er een rondleiding door onze productie en sloten we de middag af met een constructief rondetafelgesprek, waarin eenieder vanuit zijn kracht elkaar heeft weten te inspireren", zo laat Nature's Pride weten.Minister van der Wal: "Ik ben onder de indruk van Nature’s Pride. Jullie zijn een mooi bedrijf en koploper; de passie spat ervan af! Het was nuttig om met elkaar van gedachten te wisselen over wat er nodig is om de ecologische voetafdruk van consumptie te verminderen. We hebben lange tijd te veel gevraagd van de natuur. We moeten een balans vinden tussen natuur en economie. Gesprekken als deze helpen ons daarbij."Nature's Pride was blij met deze woorden. "Het doet ons goed om te zien dat onze intrinsieke motivatie voor zorg van de natuur en een gezonde samenleving erkend wordt. Dit steunt en stimuleert ons om collectief stap voor stap actie te blijven ondernemen. Alleen door samen verantwoordelijkheid te nemen, kunnen we het verschil maken voor de generatie van morgen."

Voor meer informatie:
Nature's Pride
Honderdland 611
2676LV Maasdijk
+31 (0)174 52 59 00
info@naturespride.nl
www.naturespride.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.