Cash&Carry-markt B-Fresh bestaat 1 jaar

"In dit deel van de grensregio zijn er maar weinig AGF-grossiers"

Tholen - Als dienstverlener binnen de AGF-sector ondersteunen Ümit Ayar en zijn team van Fresh Line Fruit Services GmbH al zo'n 7 jaar leveranciers en grossiers in heel Europa. In maart vorig jaar besloot Ümit zijn service-aanbod uit te breiden en een Cash&Carry-groothandel te beginnen. Vanuit een nieuw pand in Heijen, pal aan de Nederlands-Duitse grens, maakt het jonge bedrijf vooral naam bij markthandelaren en overige afhaalklanten.


Directeur Ümit Ayar, Erkan Cavdar en Kim Jentjens  

"Het was voor mij altijd al een droom een eigen Cash&Carry-tak op poten te zetten", begint Ümit. De oprichting van B-Fresh past echter ook binnen de bredere visie van de ondernemersgroep. Al in het eerste boekjaar stelde Ümit een duidelijke synergie vast tussen B-Fresh en de reeds bestaande bedrijfsactiviteiten. "Ondanks de hoge prijzen en tekorten bij tal van producten kijken we met onze Cash&Carry-tak terug op een sterk jaar."


De bedrijfshal van B-Fresh in het industriegebied nabij Heijen is voorzien van laaddocks en wordt eveneens voor de activiteiten van het zusterbedrijf Fresh Line Fruit Services gebruikt.

Gunstige locatie
De 2.000m2 grote bedrijfshal van het bedrijf staat in Heijen, pal aan de grens bij het Duitse Kleve en Goch en een luttele 40km van het Fresh Park Venlo vandaan. Niettemin is er slechts sprake van beperkte concurrentie, constateert Ümit. "Onze afnemers komen doelgericht naar ons toe, zelfs als het Fresh Park dichterbij is. Bijkomend voordeel is, dat het aantal AGF-grossiers in dit gedeelte van het grensgebied vrij beperkt is. Tot slot werd onze hal voorheen uitgebaat door een groentesnijderij. Historisch gezien is de locatie dus bekend bij vele afnemers, maar ook bij transporteurs."

Uitgebreid assortiment
Op de kop af een jaar na de oprichting maakt Ümit de balans op. "B-Fresh is in alle opzichten een veelbelovend project, wat ook zeker te maken heeft met het brede gamma dat we voeren. Onze bestaande activiteiten richtten zich met name op de standaardproducten, waaronder citrus, vruchtgroente etc. Met B-Fresh kunnen we onze blik verbreden en ons assortiment uitbouwen. Dat betekent dat we in de nabije toekomst meer overzeese producten, onder meer exoten, druiven en hardfruit, maar ook Turkse en Italiaanse importhandel willen aanbieden. Ook Nederlandse producten komen daarbij zeker aan bod", besluit Ümit, die allen een goede Ramadan wenst.

Voor meer informatie:
Ümit Ayar 
B-Fresh BV
De Grens 26
6598 DL Heijen (NL)
T: +31 485 305 010
info@b-fresh.nl 
https://info9633358.wixsite.com/b-fresh-b-v 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.