Jager Holland en WTG Logistics verzelfstandigd

The Greenery en het management van Jager Holland B.V. en WTG Logistics hebben overeenstemming bereikt tot overname en verzelfstandiging van beide dochterondernemingen. De activiteiten vallen nu onder leiding van een tweehoofdige directie, Brian Meier en Henk van der Woude. Beiden zijn sinds geruime tijd werkzaam bij de organisatie te Nieuw Amsterdam.

Het handelshuis Jager B.V. en zusterbedrijf en tevens huisvervoerder, WTG Logistics, maakten sinds 1998 deel uit van de Van Dijk Groep, resp. The Greenery B.V. Als dochteronderneming binnen het concern hebben beide bedrijven vanuit hun eigen identiteit een eigen commerciƫle koers kunnen varen.

Jager is voornamelijk actief op het groothandelssegment in Noord-Duitsland, Scandinaviƫ en Centraal Europa. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk aan toeleveranciers in binnen- en buitenland en kan bogen op een enthousiast team met jarenlange ervaring op commercieel, logistiek en organisatorisch gebied.

In het krachtenveld van bundeling en afsplitsing, zoals bij diverse organisaties de laatste jaren in de AGF-markt het geval is, meent Jager in haar zelfstandige hoedanigheid zich ten volle te kunnen ontplooien.


Voor meer informatie:
Jager Holland
Tel. +31 591577577
E-mail: info@jager.nl

WTG Logistics
Tel. +31 591577588
E-mail: wtg@wtg-logistics.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven