Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jager Holland en WTG Logistics verzelfstandigd

The Greenery en het management van Jager Holland B.V. en WTG Logistics hebben overeenstemming bereikt tot overname en verzelfstandiging van beide dochterondernemingen. De activiteiten vallen nu onder leiding van een tweehoofdige directie, Brian Meier en Henk van der Woude. Beiden zijn sinds geruime tijd werkzaam bij de organisatie te Nieuw Amsterdam.

Het handelshuis Jager B.V. en zusterbedrijf en tevens huisvervoerder, WTG Logistics, maakten sinds 1998 deel uit van de Van Dijk Groep, resp. The Greenery B.V. Als dochteronderneming binnen het concern hebben beide bedrijven vanuit hun eigen identiteit een eigen commerciƫle koers kunnen varen.

Jager is voornamelijk actief op het groothandelssegment in Noord-Duitsland, Scandinaviƫ en Centraal Europa. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk aan toeleveranciers in binnen- en buitenland en kan bogen op een enthousiast team met jarenlange ervaring op commercieel, logistiek en organisatorisch gebied.

In het krachtenveld van bundeling en afsplitsing, zoals bij diverse organisaties de laatste jaren in de AGF-markt het geval is, meent Jager in haar zelfstandige hoedanigheid zich ten volle te kunnen ontplooien.


Voor meer informatie:
Jager Holland
Tel. +31 591577577
E-mail: info@jager.nl

WTG Logistics
Tel. +31 591577588
E-mail: wtg@wtg-logistics.nl

Publicatiedatum: