Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie wordt Groentenvakman van 2023?

Ook dit jaar gaat de titel van 'Groentevakman van het jaar' naar de meest aantrekkelijke groente- en fruitafdeling bij Vlaamse zelfstandige supermarkten, groentespeciaalzaken en marktkramers, zo meldt VLAM. De winnaars worden half juni bekendgemaakt, kandidaten kunnen zich vanaf nu inschrijven. Wie een versspecialist met een passie voor groenten en fruit 'van bij ons' kent, kan kiezen voor inschrijving. Beschikt men over de nodige productkennis, klantvriendelijkheid en wordt er streng gewaakt over kwaliteit en versheid? Dan kan een versspecialist genomineerd worden voor de 'Groentevakman van 2023'.

Inschrijven kan via www.groentevakman.be voor vrijdag 17 maart 2023. Supermarkten en speciaalzaken kunnen ook zichzelf voordragen als kandidaat. De jury kiest de mooiste, creatiefste, origineelste en meest seizoensgebonden fruit- en groenteafdeling in twee categorieën: speciaalzaken en buurtsupermarkten.

De winnaars ontvangen een waardebon van € 1.000 (voor de aankoop van groente van bij ons), aandacht voor de winkel op de media van Buurtsuper.be, exclusieve Groentevakman-schorten voor het personeel, een raamsticker en ander publiciteitsmateriaal voor de winkel.

Iedereen die aan de wedstrijd deelneemt, ontvangt na afloop een individueel rapport van de mysteryshoppers. Wie niet in de prijzen valt, krijgt dus een unieke kans om heel wat bij te leren.

Voor meer informatie:
VLAM
+32 02 552 80 32
[email protected]     
www.vlam.be      

Publicatiedatum: