Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Lidl's beloningskaart biedt prijzen als je AGF koopt

VK: Lidl's nieuwe beloningskaart biedt prijzen als je AGF koopt
Lidl start een nieuw initiatief om gezond eten onder zijn klanten te belonen door punten en prijzen te geven aan mensen die AGF kopen. De Fruit and Veg Stamp Card, beschikbaar via de Lidl Plus app, beloont klanten voor hun aankopen van groenten en fruit van 2 februari tot 1 maart. Klanten die meedoen, krijgen een stempel op hun kaart voor elke £ 5 die ze de komende maand in de winkel uitgeven aan AGF en kunnen een beloning van groenten- en fruitbonnen of een geldprijs van € 11.133 winnen.
Bron: examinerlive.co.uk 

Amazon-werknemers in Barcelona staken tegen sluiting distributiecentra
Werknemers van een logistiek centrum van Amazon aan de rand van Barcelona hebben op de tweede dag van een staking voor onbepaalde tijd geprotesteerd tegen de plannen van het bedrijf om het distributiecentrum te sluiten en de werknemers over te plaatsen naar andere provincies.
Bron: reuters.com 

Nederland: Albert Heijn en BP openen 100e AH To Go voorverkooppunt
Albert Heijn en BP hebben gezamenlijk aangekondigd dat zij de 100e AH to go voorverkooppunt hebben geopend. De Albert Heijn to go-winkel bij het BP-station aan de Kooimeerrotonde in Alkmaar biedt weggebruikers een selectie van vers bereide levensmiddelen en warme en koude producten op bestelling. Het zal ook drankjes voor onderweg aanbieden, zoals koffie van barista-kwaliteit, sandwiches, salades en verse fruit- en groentesappen.
Bron: esmmagazine.com 

Colruyt Group neemt Franse voedingsgroothandel over
Colruyt Group verwerft 100% van de aandelen van Degrenne Distribution, een in 1960 opgericht familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van droge, verse en diepgevroren producten aan een netwerk van zo'n 1800 lokale winkels, onder merknamen als Episervice, Vivéco, Coccinelle en Coccimarket. De groothandelaar realiseert een jaaromzet van € 110 mln en heeft 140 mensen in dienst.
Bron: retaildetail.eu  

Ierland: Thuiskoks willen 'milieuvriendelijke' voeding
Mensen die thuis koken zijn eerder bereid een "hogere prijs" te betalen voor voeding met "minder milieueffecten", zo blijkt uit een nieuwe studie van het Economic and Social Research Institute (ESRI). Het laatste onderzoek van het instituut richtte zich op drie specifieke soorten voeding: rundvlees, kip en groenten.
Bron: agriland.ie 

Duitsland: Edeka vertrouwt op Knapp-technologie voor 24-uurs winkel
E 24/7 is een volledig geautomatiseerde levensmiddelenmarkt in Offenburg, Duitsland, waar klanten 24 uur per dag, zeven dagen per week comfortabel kunnen winkelen. De nieuwe concept store is mogelijk gemaakt door Knapps innovatieve in-store technologie, RetailCX. De exploitant is Edeka Südwest, de op één na grootste regionale onderneming van het Edeka-netwerk in Duitsland.
Bron: esmmagazine.com 

Green Deal Industrial Plan een kans voor retailers en groothandelaren: EuroCommerce
Het Green Deal Industrieel Plan van de Europese Commissie voor het net-nul tijdperk geeft retailers en groothandelaren een mogelijkheid om de net-nul kans te grijpen, aldus EuroCommerce.
Bron: esmmagazine.com 

VK: Amazon sluit enkele Fresh and Go-winkels om kosten te besparen
Amazon meldt een beter dan verwachte omzet van € 137,7 mld, terwijl de winst daalde tot € 277 mln en waarschuwt dat de operationele winst in het lopende kwartaal tot nul kan dalen. Het bedrijf sluit enkele Fresh supermarkten en Go buurtwinkels om de kosten te drukken.
Bron: retailgazette.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.