Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rohlik Group lanceert Knuspr.de in Berlijn

Juan Manuel Morales herkozen als president van EuroCommerce
Leden van EuroCommerce, de Europese vereniging voor retail en groothandel, hebben unaniem Juan Manuel Morales herkozen als hun president. Morales is de eerste Spanjaard retail bekleedt, en de enige president die uitzonderlijk voor een tweede termijn is herkozen tot 2027.
Bron: eurocommerce.eu

Dag van de Aarde 2024: Planeet vs. Plastics
De Dag van de Aarde van dit jaar staat helemaal in het teken van plastic. Voor Ahold Delhaize en onze lokale merken is dit een onderwerp dat ons nauw aan het hart ligt. Alfa Beta lanceerde een nieuw soort papieren verpakking voor zijn 'AB think BIO' biologische tomaten, appels en peren, waarmee jaarlijks meer dan 4.000 kilo plastic bespaard kan worden.
Bron: aholddelhaize.com

Rohlik Group lanceert Knuspr.de in Berlijn
Rohlik Group, een Europese online supermarkt, heeft Knuspr.de gelanceerd in Berlijn. Deze cruciale lancering maakt deel uit van de strategische uitbreiding van Rohlik Group, met als doel €10 miljard omzet te bereiken tegen 2030 en uit te breiden naar 15 extra Duitse steden. Knuspr is klaar om het landschap van boodschappen doen in Berlijn te transformeren door een ongeëvenaarde mix van gemak, kwaliteit en lokale smaak te bieden".
Bron: rohlik.group

Spaanse Mercadona's groene AGF-kratten: een voorbeeld van circulaire economie
Mercadona, zich bewust van het belang van zorg voor de planeet, werkt eraan om alle processen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te maken. Een voorbeeld hiervan zijn de groene kratten die worden gebruikt voor het transport en de presentatie van groenten en fruit bij Mercadona. Deze kratten, ontwikkeld in samenwerking met Logifruit, een Totale Leverancier van Mercadona-logistiek voor meer dan 25 jaar, maken deel uit van deze inzet voor een milieuvriendelijker bedrijfsmodel.
Bron: info.mercadona.es

VK: Ocado, Lidl de beste performers in 12 weken tot half april
Ocado was de snelst groeiende retailer op de Britse retailmarkrt in de 12 weken tot 14 april. Nieuwe gegevens van Kantar hebben aangetoond, met de online operator die een groei van 12,5% zag, presterend voor op de totale online markt.
Bron: esmmagazine.com

Duitsland: Aldi Süd opent gemengd gebruik eigendom nabij Karlsruhe
Discounter Aldi Süd heeft een gemengd gebruik eigendom ontwikkeld in Waldbronn nabij Karlsruhe in Duitsland, dat zowel retail als woonruimte omvat. De outlet van Aldi Süd alleen al beslaat 1.300 vierkante meter, met een breed assortiment producten met meer dan 90% eigen merken tegen betaalbare prijzen.
Bron: esmmagazine.com

Publicatiedatum: