Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Scelta toe aan derde vestiging

De vegetarische diepvriessnacks van Scelta worden nu ook in Rilland geproduceerd. Vestiging nummer drie is met 14.000 vierkante meter niet alleen in oppervlakte groter dan zijn oudere broertjes in Yerseke (uit 2000) en Kruiningen (uit 2012), zo schrijft PZC. Het splinternieuwe gebouw in het hoekje van bedrijventerrein De Poort kan ook veel meer verwerken aan diepvriessnacks. Waarvan het grootste deel naar het buitenland wordt geĆ«xporteerd. 

Lees hier het volledige artikel van PZC

Publicatiedatum: