Eerste zoete aardappels beschikbaar onder nieuw Mina Vita-merk

Rola Fresh introduceert een nieuw merk: Mina Vita. Met Mina Vita geeft Rola Fresh invulling aan haar missie om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van een gezonde levensstijl van consumenten in heel Europa. Mina Vita vertelt namelijk niet alleen over de producten die Rola Fresh levert, maar ook over de gezondheidseffecten daarvan. Vanaf deze week zijn de eerste verpakkingen van Mina Vita zoete aardappelen beschikbaar.

To spread health. Dat is de missie van Rola Fresh en precies wat Mina Vita gaat doen. “Door meer te vertellen over de gezondheidseffecten van de gezonde producten die wij leveren, hopen we dat consumenten hiervan bewust worden en ook meer gezond willen eten”, aldus Robert Voskamp, eigenaar Rola Fresh. “Wij vinden het belangrijk dat we niet alleen roepen dat we gezondheid belangrijk vinden, maar daar ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Dit is één van de voorbeelden hoe wij hier als bedrijf vorm aan geven. We starten met Mina Vita op de verpakking van zoete aardappels en we gaan dit in de toekomst verder uitbreiden met andere producten. We hopen dat Mina Vita door iedereen in de sector omarmd wordt, zodat we het samen groot kunnen maken.”

Mina Vita zoete aardappel
De eerste Mina Vita zoete aardappels zijn vanaf nu beschikbaar. De Mina Vita zoete aardappels kenmerken zich door een heldere schil zonder beschadigingen en mooi oranje vruchtvlees. "Het bijzondere aan de zoete aardappel is dat het eigenlijk helemaal geen aardappel is, maar een knolgroente. Heel veel consumenten hebben daar geen idee van. Zoete aardappels zijn daarnaast echte vitaminebommen. Er zit veel vitamine C in, wat goed is voor je huid en weerstand. Dit verhaal vind je terug op de verpakking en wil Rola Fresh met behulp van Mina Vita aan de hele wereld vertellen. Later in dit jaar hoopt Rola Fresh een ondersteunende website op te leveren waar het verhaal van Mina Vita verder uitgelegd wordt en wat de handel zal ondersteunen om dit merk verder de keten in te brengen.

Voor meer informatie:
Robert Voskamp
Rola Fresh
Tel.: +31 (0)6 19301163
contact@rolafresh.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.