Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Softwarebedrijf Alfa PRO sluit zich aan bij Total Specific Solutions

Alfa PRO, een leverancier van softwareproducten en diensten voor ondernemers in de versmarkt, voornamelijk in de sierteelt en de AGF-markt, sluit zich aan bij Total Specific Solutions (TSS). Hiermee verbreedt TSS haar portfolio van software voor de agrarische sector.  

Ondernemers in de sierteelt en andere versmarkten ondersteunen met de softwareoplossingen van ALFA PRO hun dagelijkse processen op het gebied van E-commerce, inkoop, verkoop, logistiek, facturatie en administratie. AlfaPro NEXT is een moderne webgebaseerde ERP-oplossing, die klanten in staat stelt 24/7 via mobiel, tablet of computer alle logistieke, commerciële en administratieve processen binnen hun bedrijf te beheren. AlfaPro NEXT heeft ook een gebruiksvriendelijke webshop inclusief de mogelijkheid tot productfotografie, om met een mobiel onder meer direct producten aan het aanbod toe te kunnen voegen.

Joost van Haarlem, Portfolio Manager bij TSS: "Met ALFA PRO voegen wij een interessant bedrijf toe aan TSS en breiden wij onze kennis van de agrarische sector uit. Naast software voor boomkwekerijen en -handelaren, begeeft TSS zich nu ook in de software voor handel in sierteeltproducten. ALFA PRO richt zich voornamelijk op de groothandelskant van de sierteelt en de AGF-sector. De sierteelt is een belangrijke sector in Nederland en een van onze grootste exportproducten. Met de aankoop van ALFA PRO kan TSS deze bedrijfstak nu ook voorzien van gerichte bedrijfs-oplossingen.

De voormalige eigenaren Cees van den Bosch en Arie Lagerwerf blijven betrokken bij het bedrijf. De onderlinge taakverdeling verschuift enigszins. Cees wordt de managing director van ALFA PRO, Arie draagt een aantal taken over. Hij blijft commercieel actief en richt zich op klantrelaties.

Cees van den Bosch, Managing Director ALFA PRO: “In de afgelopen jaren hebben wij onze ERP voor de branche vernieuwd en een cloud-variant op de markt gebracht. Met AlfaPro NEXT bieden wij onze klanten een moderne webshop en kunnen zij realtime al hun operationele zaken regelen. Om onze markten nog beter te bedienen zochten wij een nieuwe langetermijnpartner, zodat wij ons meer op onze markt en klanten kunnen richten. TSS gelooft in ‘software for life’. Dit betekent dat zij softwarebedrijven voor altijd verwerven en deze helpen door het delen van kennis en best practices, om zo succesvolle bedrijven te blijven. Dit geeft ons de slagkracht die wij zochten. Met deze stap kunnen wij ons op de toekomst richten. Ik zie er naar uit om samen met Arie en ons team door te gaan als zelfstandig bedrijf binnen TSS.”

Voor meer informatie:
Alfa PRO
Cees van den Bosch
Tel: +31 (0)71 402 11 91
[email protected] 
www.alfapro.com 

Total Specific Solutions
Joost van Haarlem
Portfolio Manager
Tel: +31 (0)6 53 47 92 76
[email protected] 
www.totalspecificsolutions.com 

Publicatiedatum: