Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sligro-ISPC Antwerpen schakelt over op nieuwe ERP-omgeving met SAP

Vorige week is Sligro Food Group in de Sligro-ISPC vestiging in Antwerpen overgeschakeld op een nieuwe ERP omgeving met SAP als basis.

In 2020 werd de nieuwe web-omgeving gelanceerd, in het najaar van 2021 de nieuwe artikeldata-omgeving in gebruik genomen en nu is het derde grote blok live, het ERP inclusief de daarmee verbonden systemen.

Rob van der Sluijs, CFO: "Wij zien deze geïntegreerde nieuwe technische omgeving en de daarmee verwante uniforme bedrijfsprocessen als een belangrijke randvoorwaarde voor beheerste internationale groei, waarin schaalvergroting kan worden benut om de efficiency te vergroten. Wij zijn ontzettend trots op het doorzettingsvermogen en betrokkenheid van alle collega’s en partners die ons in dit traject hebben geholpen en zullen blijven ondersteunen bij de uitrol."

De komende jaren wordt in België en Nederland locatie voor locatie overgezet naar deze nieuwe omgeving, zodat uiteindelijk de Groep op één geïntegreerd platform werkt, in uniforme bedrijfsprocessen, zo melden ze. Met ingang van deze maand zullen over een periode van vijf jaar de tot op heden geactiveerde kosten van € 55 miljoen geamortiseerd worden.

Bron: Sligro Food

 

Publicatiedatum: