Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Nieuwe klanten kiezen voor FreshERP-software"

"Steeds meer bedrijven in de groenten- en fruitsector kiezen voor de AGF-software 'FreshERP'," zo meldt DNA Services. FreshERP is een standaard oplossing voor handels- en distributiebedrijven in de AGF-sector. Recent heeft DNA de FreshERP-software overgenomen van Coöperatieve Caswell IT Group. 

"Het FreshERP softwarepakket is toepasbaar voor bedrijven met enkele tot honderden medewerkers. FreshERP is een geïntegreerd pakket waarmee inkoop, verkoop, complexe importfaciliteiten, voorraad- en partijadministratie, fustadministratie, douanefunctionaliteiten, EDI, kwaliteitscontrole, financiële administratie en warehouse management kan worden geautomatiseerd. Hiermee ondersteunt het pakket alle bedrijfsprocessen gerelateerd aan de sector", aldus het team.

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner DNA, licht toe: "Onze expertise sluit perfect aan bij bedrijven die iets produceren, verhandelen of transporteren. Als je kijkt hoeveel mooie MKB-bedrijven er zijn in segmenten als food, productie, handel, transport maar bijvoorbeeld ook binnen de AGF-sector dan is er nog veel te winnen. Doordat DNA de FreshERP-software recent heeft overgenomen groeit de klantenbase en komen er productinnovaties tot stand in co-creatie met de gebruikers. Klanten en prospects zijn enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen rondom FreshERP."

"Onze branchefocus leidt ook tot innovaties die we samen met klanten en partners realiseren. In onze overtuiging kunnen we met een sterk partner-ecosysteem nog meer waarde toevoegen. Door samen te werken met complementaire leveranciers kun je een ketenoplossing creëren. Inmiddels hebben we diverse nieuwe partnerships gelanceerd. Ook blijven we zeer gericht bezig rondom het thema ‘cybersecurity’ dat super actueel is", besluit Hans.

Voor meer informatie:
DNA Services
+31 (0)6 82 956 031
[email protected]    
www.fresherp.nl   

Publicatiedatum: