Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jacco Gielen, Van Ooijen Citrus:

"Het grootste voordeel van Freshng is dat onze administratieve rompslomp gehalveerd is"

Digitale innovatie is niet meer weg te denken in de AGF-markt. Bedrijfsprocessen worden door slimme software gestroomlijnd en er wordt steeds meer gebruikgemaakt van diverse apps en koppelingen om efficiënter te werken.

Met de AGF-software Freshng worden alle commerciële, logistieke en financiële processen gestroomlijnd. Hierdoor sluit de software naadloos aan op uw bedrijfsvoering. Van offerte, naar order en tot factuur; elke stap is realtime inzichtelijk. Prijsafspraken, het beheren van orders, de ompak, de logistieke afhandeling en de facturatie met het juiste btw-tarief. Een eenvoudige manier om makkelijker te werken. Met het softwarepakket zijn al veel AGF-bedrijven succesvol gegroeid.

Ook Van Ooijen Citrus werkt met Freshng. "Freshng scheelt ons een berg administratief werk," vertelt Jacco Gielen van Van Ooijen Citrus. "Vroeger deden we de logistiek via Excel en de verkoopbonnen in Exact. Alles moest dus dubbel worden ingevoerd, naast elkaar worden gecontroleerd, om eventuele fouten er weer uit te halen. Nu ligt alles vast in één systeem, dat bovendien totaal aansluit op onze bedrijfsprocessen en behoeften als gespecialiseerde AGF-onderneming.”

Efficiency, directe inzage in kosten en voorraadmutaties, de geautomatiseerde “commissieafrekening”, inzage in verkoopresultaten voor de uitmelding en afrekening van een partij … De lijst met voordelen en winstpunten van Freshng is lang en schier onuitputtelijk. "We zijn vanaf scratch met Freshng begonnen, en in samenwerking met Pantheon komen we samen steeds een stapje verder. We ontdekken steeds meer mogelijkheden," zegt Gielen. "Wij hoeven niet per se van 0 tot 100 binnen 10 seconden. Maar stapsgewijs, en door ervaring wijzer geworden, ontwikkelen we het systeem en de toepassingen in gezamenlijkheid verder."

"Het grootste voordeel van Freshng is dat onze administratieve rompslomp gehalveerd is. Dat scheelt enorm veel tijd en dus ook kosten," aldus Gielen. "Inkoopnota’s boek ik direct in het systeem in, zo verkrijgen we een direct inzicht in en directe invloed op onze directekosten."

Ook de toekomst ziet Gielen met vertrouwen tegemoet. Als verdere mogelijkheden voor uitbreiding noemt hij de modules Transport (het boeken van kosten op partijen), Documentbeheer (het toevoegen van relevante documenten aan partijen) en het werken met GlobalGAP. "Met Freshng maken we onze bedrijfsprocessen efficiënter,” zegt Gielen, “en in de samenwerking met de mensen van Freshng herkennen wij onszelf: korte lijnen, vlot reageren bij vragen en problemen, persoonlijke aandacht; kortom: optimale support!"

Voor meer informatie:
Paul van der Es
Pantheon Automatisering
[email protected] 
https://www.pantheon-automatisering.nl/over-ons/pantheon-automatisering/referenties/agf/van-ooijen/

Publicatiedatum: