Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Getir gaat Co-op producten leveren

Carrefour België herstelt groei
Carrefour heeft een uitstekend kwartaal achter de rug, met een sterke omzetstijging in veel landen. Zelfs zijn Belgische tak is de laatste maanden weer opgeveerd, na jaren van dalende verkoopcijfers. De omzet van Carrefour op groepsniveau steeg met bijna een vijfde tot € 23,5 mld. Op zijn Franse thuismarkt bedroeg de vergelijkbare groei 6,6% doordat zijn marktaandeel toenam. Het bedrijf zag sterke verkopen van zijn huismerken, die nu 33% van alle verkopen uitmaken. 
Bron: retaildetail.eu 

VK: Getir gaat Co-op producten leveren
Snelbezorger Getir heeft een deal gesloten om ongeveer 300 Co-op huismerkproducten op voorraad te nemen. Getir is begonnen met het testen van het nieuwe assortiment in verschillende van zijn dark stores in Londen, met plannen om in de komende maanden uit te breiden naar andere locaties. Getir zal samenwerken met Nisa Retail, de groothandelsdivisie van de Co-op, die de huismerkproducten zal leveren. Getir merkte op dat de producten van Co-op de keuze van de consument in de ambient- en verscategorieën aanzienlijk zullen vergroten, met producten als kant-en-klaarmaaltijden, vers vlees en groenten en fruit.
Bron: kamcity.com 

VK: Asda kondigt nieuw vegan kerstassortiment aan
Het 97 producten tellende assortiment vegan kerstlekkernijen van Asda komt net op tijd voor de World Vegan Month in november. Het winkelend publiek kan genieten van kerstklassiekers zoals varkensgerechten en een sappige kalkoen, allemaal met een vegan twist. Het nieuwe vegan aanbod van Asda maakt deel uit van het grootste kerstassortiment tot nu toe, met meer dan 100 vegan producten en 326 nieuwe artikelen in de winkel.
Bron: corporate.asda.com 

Abel&Cole stapt af van composteerbaar plastic
"Tot voor kort zat er iets wat wij niet wisten in onze Fruit & Veg Boxen. Net als u dachten wij dat composteerbaar plastic eindigde als compost. Maar er is steeds meer bewijs dat dit niet altijd het geval is. Het blijkt dat composteerbaar plastic alleen afbreekt onder bepaalde omstandigheden. En tenzij je lokale afvalverwerker precies de juiste uitrusting heeft, gedraagt composteerbaar plastic zich als gewoon plastic. Hier is niets aan doen. Daarom steken wij de handen uit de mouwen en ondernemen actie. U zult geen composteerbaar plastic meer aantreffen in onze belangrijkste groenten- en fruitboxen. En we werken er samen met al onze leveranciers hard aan om het tegen eind 2023 volledig uit ons assortiment te verwijderen," aldus een woordvoerder van Abel & Cole.
Bron: abelandcole.co.uk 

Publicatiedatum: