"We hebben onlangs deelgenomen aan een televisieshow voor het goede doel samen met een partner van ons, een bekende Italiaanse discounter, die tevens promotor is van het initiatief. We keren voldaan terug, niet alleen omwille van het succes van het programma, maar ook omdat we een mooie bijdrage hebben kunnen leveren met onze productie van gedopte amandelen", zegt Carmela Ragosta, manager kwaliteitscontrole van het bedrijf Mocerino Frutta Secca uit de Italiaanse regio Campanië.

Het paradepaardje van het assortiment van Mocerino Frutta Secca is de klassieke Californische amandel, een knapperige noot zoals alleen het Amerikaanse product van topkwaliteit dat kan zijn, met een robuuste en zeer uitgesproken smaak.

Carmela Ragosta, manager kwaliteitscontrole van Mocerino Frutta Secca, een bedrijf uit de Italiaanse regio Campanië 

"In deze herfst die bol staat van de activiteiten lanceert Mocerino Frutta Secca vol enthousiasme een nieuw product in doypack. De delicate smaak van Chandler walnootpitten van eigen teelt is nu beschikbaar in een praktische en kleurrijke on-the-go verpakking met verwijzingen naar een gezonde levensstijl en zorg voor de natuur. De stazak-verpakking biedt gebruiksgemak en zorgt ervoor dat het product langer kan worden bewaard. Het is ideaal voor wie tussendoor even wil snacken, op kantoor bijvoorbeeld", legt Carmela Ragosta uit.

"Innovatie is onze grootste drijvende kracht. Het is belangrijk om de aandacht van de consument te trekken door middel van innovatieve reclamegraphics die de grote thema's in de verf zetten: onze marketingbureaus richten zich daarbij op het persoonlijk welzijn en de bescherming van het milieu. Daarom is het essentieel op de verpakkingen info te verstrekken over de voedingswaarde van het product en verpakkingen aan te bieden in milieuvriendelijke materialen. Bovendien komen we tegemoet aan de voorkeur van de Italiaanse consument voor portieverpakkingen. Die zijn meer geschikt voor de behoeften van het dagelijks leven", vertelt Carmela Ragosta.

Ruim op tijd begint Mocerino al aan Kerst te denken en nieuwe projecten uit te werken voor de kerstcampagne. We denken daarbij aan de grote, roodpaarse en zoete Medjoul-dadels uit Israël, aangeboden in praktische vershoudbakjes. Het elegante ontwerp van het label doet denken aan kostbaar en kleurrijk oosters borduurwerk.

Uit Turkije komen de traditionele gedroogde vijgen in een ronde verpakking, netjes op een rij in een praktisch kartonnen tray of in boeketvorm.

Maar het vlaggenschip van het assortiment komt uit de nabijgelegen Cilento streek: smakelijke witte vijgen die in verschillende versies worden aangeboden: op smaak gebracht met kaneel, gevuld met amandelen en walnoten of omhuld met lekkere chocolade. Laat de kerstperiode maar beginnen!

Voor meer informatie:
Mocerino Frutta Secca Srl
Via Pizzone, 5
80049 Somma Vesuviana (NA) - Italië
Tel: +39 (0)6 91629042
Tel: +39 366 310 3237 
info@abicci.it
www.frutta-secca.it