Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flitsbezorger Getir neemt concurrent Gorillas overnemen

De Turkse flitsbezorger Getir heeft branchegenoot en directe concurrent Gorillas  overgenomen.
Zowel Getir als Gorillas zijn actief in Nederlandse steden. "Met deze stap toont Getir hoe zij de consolidatie binnen de sector leidt", zo klinkt het.  
"Markten bewegen op en neer, maar klanten houden van onze dienst en de vraag naar gemak zal blijven bestaan. De snelle boodschappenbezorgingsindustrie zal de komende jaren gestaag blijven groeien en Getir zal de sector leiden die het zeven jaar geleden heeft gecreëerd’’, zegt Nazim Salur, oprichter van Getir.

Getir werd in 2015 opgericht als 's werelds eerste vlotte bezorgservice voor boodschappen en is actief in negen landen op drie continenten. Als grondlegger van een sector met een bezorgmodel binnen minuten, werd het bedrijf eerder dit jaar Europa's eerste decacorn gefocust op het bezorgen van boodschappen.

Volgens het Financieel Dagblad droogt de geldstroom op. Zowel consumenten als investeerders zijn minder gecharmeerd van de flitsdiensten die in sommige binnensteden voor overlast zorgen.

Klik hier voor het artikel in het Financieel Dagblad

Publicatiedatum: