Aldi VK werft 3.000 mensen voor de feestdagen

Retailalliantie Epic Partners trekt ook Esselunga aan
Ook de Italiaanse supermarktketen Esselunga sluit zich aan bij Epic Partners, enkele dagen na de Franse coöperatie Système U. De door het Duitse Edeka opgerichte inkoopgroep wint aan gewicht in Europa.
Bron: retaildetail.eu 

Carrefour België neemt deel aan eerste antivoedselverspillingsweek van het land
Om consumenten aan te moedigen om te stoppen met voedselverspilling, nam Carrefour België deel aan de eerste Zero Food Waste Week, in België georganiseerd door de app Too Good to Go, waarvan de retailer sinds 2018 partner is. Dit initiatief, dat liep van 26 september tot 2 oktober, volgt op tal van andere initiatieven die Carrefour België al meer dan 15 jaar op dit gebied uitvoert.
Bron: carrefour.com 

Aldi VK werft 3.000 mensen aan voor de feestdagen
De Britse tak van de Duitse discounter Aldi zegt dat het 3.000 werknemers wil aanwerven voor de feestdagen. Aldi, dat eerder deze maand Morrisons inhaalde om de op drie na grootste supermarktgroep van Groot-Brittannië te worden, zei dat het op zoek is naar meer dan 2.000 tijdelijke en vaste functies in winkels. Het bedrijf werft ook meer dan 850 functies aan in zijn 11 regionale distributiecentra.
Bron: reuters.com 

's Werelds eerste plantaardige honing wordt in januari in Europa op de markt gebracht
Een van de grootste Europese producenten van biologische levensmiddelen, Narayan Foods, bereidt zich voor op de introductie van 's werelds eerste plantaardige honing in geselecteerde Europese landen begin 2023. De honing van Narayan is het eerste honingalternatief op de EU-markt dat geen bewerkte siroop of concentraten bevat, maar toch een smaak en textuur heeft die niet te onderscheiden is van bijenhoning. De bijenvrije honing is ontwikkeld door het bekroonde Californische voedseltechnologiebedrijf MeliBio, dat samenwerkt met Narayan Foods.
Bron: esmmagazine.com 

België: Takeaway.com levert boodschappen voor Carrefour
De eerste Belgische supermarkt op het Takeaway-platform is de Carrefour City aan de Anspachlaan in de voetgangerszone van Brussel. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 500 producten, van groenten en fruit tot verzorgingsproducten. Bestellingen worden elke
dag tussen 10.00 en 21.30 uur geleverd.
Bron: retaildetail.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.