Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Morrisons verlaagt prijzen van 150 populaire producten

VK: Morrisons helpt klanten door de prijzen van populaire producten te verlagen
Morrisons verlaagt de prijzen van 150 van zijn populairste producten om de klanten meer geld te laten uitgeven. De lagere prijzen hebben betrekking op bijna 6% van de totale omzet van Morrisons en bieden klanten een gemiddelde besparing van 14%. Veel gekochte artikelen om verse, voedzame maaltijden te bereiden voor minder geld, zoals: kipfilet, gehakt, brood, bonen in saus, fijngesneden tomaten, aardappelen en diverse soorten groenten en fruit.
Bron: morrisons-corporate.com 

Lidl richt zich op kleinere steden met plannen voor 25 nieuwe winkels in Noord-Ierland
De Duitse supermarktketen Lidl mikt op 25 nieuwe vestigingen in Noord-Ierland als onderdeel van zijn langetermijndoelstelling om hier 66 winkels te openen. De retailer, die sinds 1999 41 winkels in het noorden heeft geopend, wijzigt zijn vestigingsstrategie, waardoor hij uiteindelijk ook in steden met een kleinere bevolking vestigingen zal openen. De uitbreiding van Lidl zal gepaard gaan met het lopende programma voor de vervanging van winkels, waarbij al 18 van de noordelijke winkels zijn gemoderniseerd.
Bron: irishnews.com 

LXi REIT schrapt deal om Sainsbury's winkels te kopen
Vastgoedinvesteerder LXi REIT zei dat het zich terugtrekt uit een deal om Sainsbury's winkels in het zuiden van Engeland te kopen na het opschorten van een aandelenfinanciering, vanwege de volatiliteit van de aandelenmarkt.
Bron: reuters.com 

Delhaize België introduceert nieuw vegetarisch assortiment
Delhaize België heeft zijn plantaardig assortiment uitgebreid met de introductie van een nieuwe lijn vegetarische producten. De meest recente aankondiging omvat een samenwerking met het Belgische merk 'La Fille du Boucher', dat vegetarische kant-en-klare maaltijden aanbiedt met een Nutri-Score rating van A of B.
Bron: esmmagazine.com 

The Food Warehouse opent deuren in West-Belfast en creëert 40 banen
The Food Warehouse, onderdeel van de Iceland Foods Group, heeft aangekondigd 40 nieuwe banen te creëren in West-Belfast als onderdeel van een investering van € 1,2 mln. De vestiging in Westwood Retail Park wordt de tweede supermarkt van het merk in Noord-Ierland.
Bron: newsletter.co.uk 

Publicatiedatum: