Versgroepen vooraan bij nieuw formuleconcept Plus

PLUS introduceert een nieuw formuleconcept: PLUS Vandaag. Met dit concept biedt PLUS een complete supermarkt voor de boodschappen van vandaag en morgen. Snelheid en gemak zijn belangrijke pijlers, hierbij ligt de focus op ontbijt, lunch en maaltijden voor tussendoor.

Complete buurtsupermarkt
PLUS Vandaag is ontwikkeld voor PLUS supermarkten met een kleinere omzet- of oppervlakteklasse met een wijk- of buurtfunctie. Het concept biedt een compleet assortiment producten, met focus op dagelijkse boodschappen. Op woensdag 28 september opent in het Zuid-Hollandse Noorden de eerste winkel onder deze vlag. Na een pilotperiode van zes maanden in zes winkels wordt besloten of het concept landelijk wordt uitgerold.

Hoge verwachtingen
Peter van Mourik, Directeur Klant & Formule bij PLUS: “We zijn blij om met PLUS Vandaag een formuleconcept te introduceren dat zich richt op de boodschappen van vandaag en morgen. Daarmee spelen we in op de groeiende behoefte van de consument naar gemak en snelheid. Naast de supermarkt in Noorden openen we binnen afzienbare tijd nog vijf winkels; PLUS Vandaag komt op de gevels van winkels in Baarn (2), Niekerk, Den Haag Ursulaland en Duiven. Zo zorgt PLUS op nog meer plekken voor goed eten, de buurt en elkaar.”

Service, snelheid en gemak
Het nieuwe concept kent een innovatieve winkelindeling waarin de broodafdeling een prominente plek heeft en alle versgroepen direct vooraan in de winkel zijn gesitueerd. Bovendien biedt PLUS Vandaag gemak in het kassagebied. Klanten rekenen middels zelfscanners zelf hun boodschappen af. In PLUS Vandaag Den Haag zal zelfs geen traditionele kassa meer te vinden zijn. Ook Instabox - een pakketkluis waarin pakketten geleverd en opgehaald worden – is onderdeel van het nieuwe concept en werkt volledig op zelfbediening.

Eigen signatuur
PLUS Vandaag kent uiteraard overeenkomsten met de bekende landelijke PLUS formule en klanten zullen alle voordelen van een hoge service, klantvriendelijkheid en sterke acties zoals Laagblijvers en spaaracties herkennen. PLUS Vandaag kent eigen signatuur die zichtbaar wordt in de geveluitstraling, instore communicatie en een weekfolder die gericht is op de maaltijd van vandaag en morgen.

Bron: PLUS


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven