Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Exotic Roots en DNA realiseren webshopkoppeling FreshERP voor dochteronderneming Exotics Plaza

Vorig jaar heeft Exotic Roots de AGF-applicatie FreshERP succesvol in gebruik genomen. Toen is het bedrijf ook verhuisd vanuit Zoetermeer naar een nieuw pand in Nieuwerkerk a/d IJssel. Het snelgroeiende Exotic Roots, dat zich richt op de import en verkoop van exotische groenten en fruit, werkt inmiddels naar volle tevredenheid met de software die recent door DNA is overgenomen.

Sinds april dit jaar is Exotic Roots met het dochterbedrijf Exotics Plaza gestart. Het idee is ontstaan vanuit de behoeftes van bepaalde klantgroepen in de markt. Het concept heeft als doel om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen in het bestelproces. Eén van de belangrijkste punten hiervoor is automatisering. In samenwerking met DNA is een nieuwe innovatie gerealiseerd in de vorm van een webshop-koppeling. Dankzij de WooCommerce-integratie worden dagelijks actuele artikelen inclusief bijbehorende prijzen uitgewisseld tussen FreshERP en de webshop. Bestellingen die via de webshop geplaatst worden komen direct als order in FreshERP terecht. Hierdoor kan Exotics Plaza nog sneller groeien en kunnen klanten op ieder gewenst van de dag online producten bestellen.

Tim Struckman, Co-Owner Exotic Roots: “Met het FreshERP softwarepakket kunnen wij onze business vergaand automatiseren. Door de webshop-koppeling kunnen wij nu nog meer handel doen en zien we een toename in onze online sales. Het is fijn dat DNA, door de overname van FreshERP, nu volop inzet op groei binnen de AGF-branche en innovatie aanjaagt. Als tevreden gebruiker werken we uitstekend samen met de ontwikkelaars en bedenken we graag nieuwe ideeën!”

“Wij merken dat er ruimte is in de markt voor robuuste en schaalbare cloudsoftware. De groente- en fruitsector is bij uitstek een branche die goed past bij ons DNA. Samen met onze klanten en business partners bedenken we nieuwe innovaties waarvan deze webshop-koppeling een concreet voorbeeld is. We zijn enthousiast over de FreshERP-applicatie en zien veel kansen voor groei en innovatie in de AGF-branche", aldus Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services & Fresh IT Services.

Voor meer informatie:
Tim Struckman
Exotic Roots
Steenbakkerij 74
2913LJ Nieuwerkerk a/d IJssel
+31 (0)6 20 150 148
Tim@exoticroots.nl 
www.exoticroots.nl
www.exoticsplaza.com/ 

Voor meer informatie:
Hans de Wit
Fresh IT Services
+31 (0)6 82 956 031
wit@dnaservices.com   
www.dnaservices.nl      

Publicatiedatum: