Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Co-op benoemt de eerste vrouwelijke CEO in 159 jaar

VK: Co-op benoemt Shirine Khoury-Haq als eerste vrouwelijke CEO in 159 jaar
Co-op heeft haar voormalige financieel directeur en interim-baas Shirine Khoury-Haq benoemd tot CEO van de groep. De voormalige baas van de groep, Steve Murrells, trad in mei af na de jaarlijkse algemene vergadering van het bedrijf.
Bron: cityam.com 

Ierland: VisionR tekent internationale overeenkomst met Spar
VisionR (voorheen bekend als Glimpse), een in Dublin gevestigde start-up die fysieke retailers dezelfde inzichten verschaft als hun online tegenhangers, heeft een internationale overeenkomst aangekondigd met Spar om instore, klant-gedreven inzichten te benutten in haar retailnetwerk in 48 landen. Spar International kondigde onlangs een groei aan van 3,3% bij een wereldwijde omzet van € 41,2 mld. Meer dan 13.600 winkels over de hele wereld voorzien dagelijks in de behoeften van 14,5 mln klanten.
Bron: spar-international.com 

Overname van Selfridges en Bijenkorf is voltooid
Investeerders Central Group en Signa Holding hebben de overname van Selfridges Group, het moederbedrijf van De Bijenkorf, afgerond. Samen bouwen de twee bedrijven aan een sterke Europese groep van luxe warenhuizen. De deal, die in december vorig jaar werd aangekondigd, is nu afgerond. De Thaise retailholding Central Group en de Oostenrijkse vastgoedinvesteerder Signa Holding zijn de nieuwe eigenaren van Selfridges Group, dat 18 luxe warenhuizen in drie landen exploiteert: Selfridges in Engeland, Brown Thomas & Arnotts in Ierland en De Bijenkorf in Nederland.
Bron: retaildetail.eu 

Publicatiedatum: