Britse Nationwide Produce en A H Worth kondigen samenwerking aan

Het Britse Nationwide Produce PLC neemt de afzet van aardappelen onder de merken Potato Lovers, Chippies’ Choice en Baby Pearl volledig over van A H Worth. De samenwerking heeft tot doel de afzet van het aardappelassortiment van A H Worth ook buiten de retail om, met name in de horeca en de groothandel, te ontwikkelen.

David Noton, directeur van Nationwide Produce PLC: "We willen de verkoop van deze merken stimuleren vanuit onze opslagplaatsen in Evesham en rechtstreeks vanuit de teeltlocatie van A H Worth in Lincolnshire. Ook zijn we aan het kijken om hun assortiment aardappelproducten uit te breiden."

Het assortiment aardappelen wordt aan het al lang bestaande klantenbestand van Nationwide aangeboden, met focus op de horeca. Het partnerschap zal veel aandacht besteden aan marketing en aanwezigheid op social media om de vraag te stimuleren. 

"Potato Lovers and Chippies' Choice worden al bijna 20 jaar op de markt gebracht door A H Worth. Het succes van deze merken is te danken aan consistentie en hoogwaardige kwaliteit", zegt Giles Collett, senior commercial manager bij A H Worth. "De aardappelen van beide merken moeten allrounders zijn met een mooie bakkleur om aan de vraag van de klant te voldoen."

"We werken nu al bijna 15 jaar nauw samen met A H Worth en in 2014 hebben we een joint venture opgericht, AGP genaamd, die uien sorteert en verpakt", zegt David. "De expertise van A H Worth in het telen en verpakken van aardappelen is ongeëvenaard. In combinatie met ons uitgebreide verkoop- en distributienetwerk zorgt dit voor de perfecte samenwerking."

Beide bedrijven zijn enthousiast over de samenwerking en de mogelijkheid om hun assortiment aardappelproducten, dat direct gericht is op de horeca, uit te breiden. Deze exclusieve merken zijn vanaf maandag 22 augustus 2022 te koop via de accountmanagers van Nationwide Produce. 

Voor meer informatie:
Rebecca Fox
Nationwide Produce
Tel: +44 (0)1704 540400 (VK)
rebecca@nationwideproduce.com  
www.nationwideproduce.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven