Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Voedselveiligheid op AGF.nl

Van teelt tot schap moet de voedselveiligheid van AGF gegarandeerd zijn en minstens voldoen aan Europese en Nationale wetgeving. De hele keten draagt verantwoordelijkheid om veilig voedsel op de markt te brengen en alles moet erop gericht zijn om incidenten te voorkomen. In deze Special Voedselveiligheid besteden we deze maand dagelijks aandacht aan dit onderwerp, van HACCP tot traceerbaarheid en beveiliging en voedselveiligheidscultuur.

Bijdrage
Heb jij nieuws gerelateerd aan Voedselveiligheid of wil je een interview over dit onderwerp? Stuur dan een mailtje naar redactie@agf.nl.  

Promotie
Wil je de kans grijpen om tussen de artikelen over Voedselveiligheid staan met je bedrijf en producten? Dat kan ook. Je kunt een maand lang een banner boeken in het Wereldwijd Uitgelicht-blok op de nieuwsbrief voor 825 euro en op de website AGF.nl voor 470 euro. Laat het ons weten via redactie@agf.nl.  

Publicatiedatum: