Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amazon creëert meer dan 4.000 banen in VK

Amazon creëert meer dan 4.000 banen in VK
Amazon creëert dit jaar meer dan 4.000 vaste banen in het Verenigd Koninkrijk, zo heeft het onlinebedrijf bekendgemaakt. Het Amerikaanse bedrijf zei dat de rekruteringscampagne zijn permanente personeelsbestand in het Verenigd Koninkrijk op 75.000 zou brengen, nadat het in de afgelopen drie jaar 40.000 nieuwe banen had gecreëerd. Amazon zei dat het € 1,1 mld had geïnvesteerd in het Verenigd Koninkrijk en dat het een van de 10 grootste werkgevers in de particuliere sector van het land zou worden.
Bron: theguardian.com 

Glovo levert voor Carrefour Roemenië
De Europese snelbestelgigant Glovo is begonnen met leveringen vanuit alle 15 Carrefour hypermarktwinkels in Roemenië. Klanten kunnen bestellen uit een assortiment van 20.000 producten in de Supermarkt-sectie van de Glovo-app en deze binnen een uur laten bezorgen. Aangeboden goederen zijn onder meer verse groenten en fruit, dranken, schoonmaakproducten en dierenvoeding, maar ook alcohol.
Bron: apex-insight.com 

VK: Co-op en Starship breiden robotbezorgdienst uit naar Wellingborough, Higham Ferrers en Rushden (Northamptonshire)
Co-op en Starship Technologies zijn een samenwerking aangegaan met North Northamptonshire Council om autonome leveringen van levensmiddelen uit te rollen voor de inwoners van Wellingborough, Higham Ferrers en Rushden.
Bron: co-operative.coop 

Spanje: Eerste helft van 2022 een 'keerpunt' in het herstel van Dia, zegt retailer
De eerste helft van 2022 was een keerpunt in de transformatie van de Spaanse retailer Dia, aldus de groep in een verklaring. De groep rapporteerde een omzetstijging van 8,5% tot €3,4 mld.
Bron: esmmagazine.com 

Online supermarkt Picnic rekent op TGW
De Nederlandse online supermarkt Picnic vertrouwt opnieuw op de expertise en ervaring van intralogistiekspecialist TGW. In het Duitse Oberhausen (Noordrijn-Westfalen) wordt voor de zomer van 2024 een krachtig fulfilmentcentrum gebouwd, waarmee de verdere groei van Picnic op de Duitse markt wordt veiliggesteld. Beide bedrijven zijn verbonden door een nauwe samenwerking: slechts enkele maanden geleden vierde hun eerste gezamenlijk geplande en uitgevoerde project, een logistiek centrum in Utrecht, zijn start.
Bron: logisticsbusiness.com 

VK: Nieuwe Sainsbury's Local opent haar deuren voor gemeenschap in Carshalton
Sainsbury's Carshalton Green Wrythe Lane Local heeft klanten in Sutton uitgenodigd om hun nieuwe winkel voor het eerst te komen bekijken. De winkel is gunstig gelegen in de populaire winkelstraat aan de zuidkant van Green Wrythe Lane en zal zeven dagen per week tussen 7.00 en 23.00 uur klanten bedienen en helpen. Klanten krijgen de kans om het nieuwste assortiment van Sainsbury te proeven, van verse groenten en fruit, gezonde snacks en food-to-go tot zoete, hartige en diepgevroren producten.
Bron: about.sainsburys.co.uk 

 

Publicatiedatum: