ZON verhuisd naar naastgelegen pand, afmijnzaal volgt begin november

Tholen - ZON is in april verhuisd naar het naastgelegen pand op het terrein van Hines Fresh Park Venlo. De verhuizing van de afmijnzaal volgt begin november. 

Directeur John Willems toonde zich tijdens een rondgang een trots man. "Er zaten 3,5 maand tussen het besluit in januari om te verhuizen en de verhuizing, want we wilden per se voor de piek van het seizoen verhuisd zijn."

Had het oude gebouw nog een grote serverruimte. Met het nieuwe digitale veilsysteem Kosmos dat ZON vorig jaar introduceerde vindt de hele klok IT-omgeving in een cloud-omgeving plaats. Bij de verhuizing is er z’n 12 kilometer aan datakabel gebruikt. Volgens Willems heeft het nieuwe veilsysteem al tot de nodige extra kopers geleid.


Afmijnzaal in aanbouw

Het hybride werken heeft inmiddels volop zijn intrede gedaan bij ZON. Het nieuwe pand kent dan ook de nodige flexplekken, spreekruimtes en grote schermen.

Volgens Annelie Peters, Adviseur Communicatie & PR, wordt hier veel gebruik van gemaakt. Je wisselt een keer af met de collega’s waarbij je in de buurt zit. Je komt sneller in contact met andere collega’s met wie je kunt samenwerken én waar je ook nog eens iets van kunt leren; zo vergroot je de dynamiek op kantoor. ZON heeft nu ook één kantine waardoor er veel meer contact is met de collega’s van Operations. Hierbij helpt het dat we afgesproken hebben dat niemand meer de lunch achter zijn computer nuttigt, maar naar de kantine gaat om te lunchen. Kortom: samen ‘Thuis bij ZON’!”

Voor meer informatie:
ZON
Venrayseweg 102
5928 RH Venlo
Tel: +31 77 323 9999 
info@royalzon.com
www.royalzon.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven