Michiel F. van Ginkel nieuwe CEO Dutch Greenhouse Delta

De Raad van Toezicht van Dutch Greenhouse Delta heeft Michiel F. van Ginkel benoemd tot CEO. Michiel F. van Ginkel is al meer dan 30 jaar actief in zowel de levensmiddelenindustrie als in de tuinbouwsector. Zo heeft hij internationale functies gehad bij o.a. Procter & Gamble, The Greenery, H.J. Heinz en HAK. Van 2014 tot 2020 was hij werkzaam als algemeen directeur van Koninklijke ZON.

Michiel F. van Ginkel volgt Eric Egberts op, die vanaf 2018 aan het roer heeft gestaan van deze snelgroeiende stichting. Egberts kijkt terug op een mooie tijd, waarin hij met zijn team de Nederlandse tuinbouwsector heeft weten samen te brengen en op een wereldwijd podium heeft kunnen etaleren: “De Nederlandse tuinbouw is nu nog beter gepositioneerd om een bijdrage te leveren aan het voeden en vergroenen van de wereld.”

Van Ginkel zegt over zijn nieuwe positie: “De tuinbouwsector behoort tot het beste wat Nederland internationaal te bieden heeft. Ik verheug mij erop om samen met mijn collega’s en partners de positie van Dutch Greenhouse Delta internationaal, verder uit te bouwen en te versterken."

De Raad van Toezicht van Dutch Greenhouse Delta is enthousiast over het aantreden van Van Ginkel en wil zijn voorganger Eric Egberts danken voor zijn inzet en behaalde resultaten in de afgelopen jaren.
Joep van den Bosch namens de Raad van Toezicht: “We willen onze positie in de voor onze partners nieuwe en opkomende markten in de hightech tuinbouw in de komende jaren verder uitbouwen. Naar onze mening beschikt Michiel daarvoor over de juiste achtergrond. Vanuit zijn lange en uitgebreide kennis en ervaring hebben wij er alle vertrouwen in dat hij succesvol zal zijn in het opzetten van nieuwe coalities en samenwerkingsverbanden in o.a. China, India en het Midden-Oosten. Wij wensen hem veel succes.”

Voor meer informatie:
Dutch Greenhouse Delta
info@dutchgreenhousedelta.com  
www.dutchgreenhousedelta.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven