Plus installeert meer dan 500 pakketkluizen in Nederland

Instabox en supermarktketen Plus slaan de handen ineen. Dankzij de samenwerking worden er 550 pakketkluizen geïnstalleerd in Plus supermarkten door heel Nederland, waarmee Instabox sneller landelijke dekking realiseert.

De eerste Instabox werd als onderdeel van een pilot geplaatst bij Plus Verhoeven, een pilot waar ook andere pakketvervoerders bij betrokken waren. De Instabox pakketkluis werd door een consumentenpanel van Plus het best gewaardeerd. Naar verwachting zal dit jaar in ongeveer 100 Plus winkels een Instabox worden geïnstalleerd.

"Met de toevoeging van Instabox aan onze formule bieden we extra service aan onze klanten, die binnenkort hun pakketten kunnen ophalen zonder in de rij te hoeven staan. Deze duurzame manier van pakketbezorging past heel goed bij de waarden die wij belangrijk vinden. Onze landelijke dekking zorgt ervoor dat deze oplossing voor miljoenen mensen toegankelijk is", aldus Peter van Mourik, Marketing directeur bij Plus.

Instabox is een Zweeds techgedreven logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in het versturen van pakketjes voor consumenten in Nederland, Duitsland, Denemarken, Noorwegen en Zweden.

"We zijn erg blij dat we onze samenwerking met Plus kunnen aankondigen. De focus van Plus op verantwoord ondernemen sluit goed aan bij ons streven om pakketten op de meeste duurzame manier te bezorgen", zegt David Lundqvist, Chief Commercial Officer bij Instabox.

Instabox bezorgt in Nederland pakketten voor merken als de Bijenkorf, bol.com, IKEA, Amazon en H&M. 

Bron: PLUS


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven