VK: CEO Rowe stapt op bij M&S

Polen: Delikatesy Centrum opent winkel onder nieuw 'ReFresh'-format
Delikatesy Centrum, onderdeel van de Eurocash Group, heeft in Wrocław een nieuwe concept-supermarkt geopend met een vernieuwd 'ReFresh'-formaat. Het nieuwe concept is dat van een compacte supermarkt met een uitgebreid aanbod van AGF-producten, evenals een selectie van warme gerechten die dagelijks in de winkel worden bereid.
Bron: esmmagazine.com 

VK: Rowe stapt uit M&S met winstsprong, maar nog veel te doen
Steve Rowe stapt op als CEO van de Britse retailer Marks & Spencer na een turbulente zes jaar in de top, met zijn interne opvolger voor een vuurdoop te midden van een verergerende kostencrisis. Rowe, die op 15-jarige leeftijd bij M & S kwam werken en vervolgens door de rangen opklom, zal een einde maken aan een 39-jarige carrière bij de kleding-en voedingsmiddelenconcern na de presentatie van de jaarresultaten op woensdag die naar verwachting een sprong in de winst zullen laten zien.
Bron: reuters.com 

Nederland: Ekoplaza doopt Marqt om tot 'Ekoplaza Foodmarqt'
De Nederlandse biologische supermarktketen Marqt wordt omgedoopt tot Ekoplaza Foodmarqt, zo melden de media, bijna drie jaar na de overname door Ekoplaza. Volgens Ekoplaza heeft de naamswijziging enige tijd op zich laten wachten omdat de retailer voorrang gaf aan de integratie van beide formules.
Bron: esmmagazine.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven