Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delhaize Luxemburg investeert in buurtwinkels, niet in e-commerce

VK: Asda investeert dit jaar meer dan € 86,7 mln in de aanpak van de crisis rond de kosten van levensonderhoud
Asda heeft aangekondigd dat het dit jaar meer dan € 86,7 mln zal investeren in de aanpak van de crisis rond de kosten van levensonderhoud voor zijn klanten en collega's. In een groot aantal maatregelen om Britse huishoudens te helpen de inflatie het hoofd te bieden, heeft de supermarkt bevestigd dat zij de prijs van meer dan 100 gezinsfavorieten heeft "verlaagd en vergrendeld" en dat zij de prijs tot het einde van het jaar niet zal veranderen. Tot de producten die onder de prijsverlaging vallen, behoren onder meer groenten en fruit, vlees, favoriete producten uit de voorraadkast zoals rijst en noedels, frisdranken, desserts en diepvriesproducten. Het heeft ook bevestigd aan 120.000 per uur betaalde winkelvloer collega's dat hun loon zal stijgen tot € 11,99 per uur vanaf juli.
Bron: corporate.asda.com 

Delhaize Luxemburg investeert in buurtwinkels, niet in e-commerce
Delhaize viert zijn 100e verjaardag in Luxemburg en heeft net zijn 56e winkel geopend. De retailer ontwikkelt voorlopig geen e-commerce-activiteiten in het groothertogdom, maar legt zich toe op buurtwinkels. In Esch-sur-Alzette opende een gloednieuwe Proxy Delhaize vlakbij het treinstation in het stadscentrum. Het is de 56e winkel voor de retailer, die dit jaar nog 3 andere winkelopeningen in Luxemburg heeft gepland.
Bron: retaildetail.eu 

VK: McColl's waarschuwt dat kortetermijnfinanciering aandelen waarschijnlijk niet ten goede zal komen, daalt 42%
McColl's waarschuwt dat het steeds onwaarschijnlijker wordt dat haar gewone aandelen zullen profiteren van een mogelijke financiering die haar financieringsproblemen op korte termijn zou kunnen helpen oplossen, waardoor de aandelen van de Britse buurtwinkelketen 42% zijn gedaald.
Bron: reuters.com 

Denemarken: Meny biedt meer dan 400 artikelen tegen scherpe prijzen
De Deense retailer Dagrofa heeft aangekondigd dat zijn Meny winkelketen de 'Hverdagspris' (alledaagse prijs) campagne heeft geïntroduceerd, waarbij meer dan 400 basisproducten tegen concurrerende prijzen worden aangeboden. De prijzen van de artikelen zullen in overeenstemming zijn met de prijzen in discountwinkels, voegde de retailer eraan toe. Het Hverdagspris-programma omvat een breed scala aan artikelen die de Denen in hun dagelijks leven gebruiken, zoals bananen, melk, biologische havermout, gepelde tomaten en wasmiddel.
Bron: esmmagazine.com 

Pepco, eigenaar van Poundland, benoemt Trevor Masters tot CEO
Pepco Group, eigenaar van de Europese discountmerken Pepco, Poundland en Dealz, heeft Trevor Masters benoemd tot CEO, waarmee hij een interim-rol overneemt. Masters, een voormalig Tesco-topman, trad in 2019 in dienst bij Pepco en nam eind vorige maand de functie van interim CEO over toen CEO Andy Bond om gezondheidsredenen opstapte.
Bron: reuters.com 

Publicatiedatum: