Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delinuts neemt verkoopactiviteiten en verpakkingsmachines van Qualino over

Delinuts, handelaar en verpakker van noten en zuidvruchten, neemt per 1 januari 2022 de activiteiten van branchegenoot Qualino over. Dat zijn beide partijen op woensdag 22 december overeengekomen.  

Delinuts en Qualino, beide opgericht in 1994, zijn specialisten in noten, zuidvruchten en aanverwante producten, ieder met eigen expertises op het gebied van de inkoop en verkoop. Na de overname zal Delinuts alle verkoopactiviteiten van Qualino overnemen en voortzetten onder de naam Delinuts.

Tevens verkrijgt Delinuts hierbij eigen verpakkingslijnen op een moderne BRC gecertificeerde productielocatie. Alle medewerkers van Qualino gaan over naar Delinuts en zullen hun werk bij de nieuwe eigenaar voortzetten. Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Bert Visser, directeur-eigenaar van Qualino zegt in een toelichting: "Met deze overname van mijn bedrijf weet ik dat het bij Delinuts in goede handen is en zo de continuïteit voor mijn medewerkers en klanten is gewaarborgd. Dat geeft mij de gelegenheid meer tijd vrij te maken voor andere zaken."

"Wij zijn erg blij dat we met deze gerichte acquisitie ons portfolio van verpakte producten kunnen uitbreiden en daarmee onze propositie in de markt versterken. Deze stap past in ons groeiplan en strategie om het huidige Delinuts om te vormen tot een modern notenbedrijf waarin toegevoegde waarde, co-creatie met en marketing voor onze klanten centraal staan", aldus Koert Liekelema, managing director van Delinuts.

Voor meer informatie:
Delinuts
+31 (0) 318 555 000 
www.delinuts.nl 

Publicatiedatum: