Prachtige AGF-afdeling

Reizen naar een tropisch eiland is in de huidige situatie misschien niet mogelijk, maar heb je wel eens aan een spruiten-eiland gedacht? De Amerikaanse Adroit Design Group is gespecialiseerd in het inrichten van supermarkten en dan met name producteilanden. 

Op de foto's zie je eilanden met zakken spruiten, diverse brassica's, citrus en appelen. Ook de koeling van de supermarkt ziet er voortreffelijk uit in deze Amerikaanse supermarkten. En kijk eens op de foto met de lege stellage, hoe de paprika's op de achtergrond weggelegd zijn. Een plaatje.

White washed bakken met daarin sinaasappelen, avocado's en appelen. De uitstallingen worden opgevrolijkt met exoten: fingerlimes, papaya's, kiwi's, dragonfruit, cactusvijgen.  


Appelen met daarbovenop Boeddha's vingers

Tijdens de feestdagen kunnen we deze torens van broccoli en oranje en paarse bloemkool zien als kerstbomen, maar ook door het jaar heen is het een prachtig zicht.


Presentatie ananastoren en kistjes mandarijnen. Ook hier wordt gekozen om in de lucht te werken. 


Toren met spruiten en sperziebonen. Op de achtergrond is al te zien hoe waanzinnig de koeling gevuld is.


Eigen kasgroenten presentatie van Sunset. Gele en groene courgettes, diverse kastomaten (vleestomaten en trostomaten) en twee kleuren aubergines.


Zo ziet een lege toren eruit. Kijk op de achtergrond hoe de paprika's zijn opgestapeld. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven