Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delhaize lanceert warme keuken in supermarkt

Vanaf vandaag kunnen de klanten van Delhaizesupermarkt Roodebeek warme en koude gerechten kopen in de eerste warme keuken van Delhaize in samenwerking met Tastyoo. De nieuwe, warme keuken bevindt zich aan de ingang van de winkel zodat klanten hun warme en verse maaltijden zoals pizza, bereide Tastyoomaaltijden, pasta en ‘rescue’ soep kunnen kopen. Na 6 maanden wordt dit pilootproject geëvalueerd en indien positief bevonden uitgebreid naar andere Delhaizesupermarkten over heel België.

In een tweede fase zal het ook mogelijk zijn om online een bestelling te plaatsen en te betalen. De klant zal de keuze krijgen om de maaltijd thuis te laten leveren of op te pikken in de Delhaize supermarkt.

''Delhaize wil met deze innovatie een antwoord geven op de huidige behoeften van de klanten in een stedelijke omgeving. Met dit nieuw concept willen we die klanten bedienen die op zoek zijn naar ultraverse, flexibele en handige maaltijdoplossingen. U merkt het - de retailsector evolueert snel en Delhaize wil de leiding nemen in deze revolutie'', zegt de CEO van Delhaize Xavier Piesvaux. De Tastyoo keuken zal bemand worden door twee medewerkers die de hele dag door verse warme of koude maaltijden maken met seizoensgebonden en kwalitatieve producten. 

Voor meer informatie:
Delhaize
www.delhaize.be 

Publicatiedatum: