ESD Italia opent in 2022 160 nieuwe winkels

Spar rapporteert goede resultaten in Ierland en Zwitserland, terwijl Polen achterblijft
Spar heeft laten weten dat de activiteiten in Ierland en Zwitserland in het jaar tot 30 september sterke resultaten hebben laten zien, maar dat zij er in Polen niet in is geslaagd om haar financiële situatie te verbeteren. De omzet van Spar groeide met 2,9% tot € 7,3 mld, wat gelijkstaat aan een toename van 3,9% bij een constant valutaniveau.
Bron: esmmagazine.com 

VK: Aandelen McColl's vallen met een derde terug in waarde na waarschuwing omtrent beschikbaarheid producten
Gemakswinkelketen McColl's zag de waarde van haar aandelen met een derde dalen na te hebben gewaarschuwd voor het feit dat de verkrijgbaarheid van producten mogelijk nadelig uitpakt voor haar jaaromzet. Het bedrijf, dat beschikt over een netwerk van 1.265 convenience-winkels in het VK, laat weten dat het tekort aan chauffeurs en de ontoereikende aanvoer van producten het laatste kwartaal erger is geworden. 
Bron: news.sky.com 

VK: Tesco benut RangeMe-inkoopplatform 
Tesco maakt gebruik van een RangeMe-platform om kopers te helpen hun inkoop op te schalen door middel van gestroomlijnde aanvragen en vereenvoudigde zoekinstrumenten. Het bedrijf laat weten dat Britse leveranciers hun producten nu rechtstreeks aan Tesco-kopers kunnen presenteren.
RangeMe werd in 2014 geïntroduceerd en wordt inmiddels door meer dan 12.000 retailkopers in het VK, de Benelux, Noord-Amerika en Azië-Pacific gebruikt.
Bron: retailtechinnovationhub.com 

ESD Italia opent in 2022 160 nieuwe winkels
De leden van ESD Italia, de grootste inkoopalliantie in Italië, zijn van plan om in 2022 €600 mln te investeren. De middelen zullen worden gebruikt voor het openen van 160 nieuwe winkels en de renovatie van 150 bestaande winkels. Het voornemen werd bekendgemaakt tijdens de viering van het twintigjarig bestaan van de Alliantie in Milaan. Tot ESD Italia behoren enkele grote namen, zoals Acqua &Sapone, Agorà Network, Aspiag Service, Selex Gruppo Commerciale en SUN. 
Bron: esmmagazine.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven