Exotic Roots live met FreshERP

Per 1 november heeft Exotic Roots de AGF-applicatie FreshERP succesvol in gebruik genomen. In juni is het bedrijf verhuisd vanuit Zoetermeer naar een nieuw pand in Nieuwerkerk a/d IJssel. De jonge ondernemers Tim en Dion zetten volop in op de groei en professionalisering van hun onderneming. De stap om te gaan werken met een branche-applicatie past naadloos in deze strategie. 

Dion van Calsteren, Co-Owner Exotic Roots: “Na een uitgebreide marktverkenning hebben wij uiteindelijk gekozen voor DNA Services. Als IT-partner kunnen zij ons volledig ontzorgen en met het FreshERP softwarepakket kunnen wij onze business vergaand automatiseren.

V.l.n.r. Burkhard Weitz (FreshERP), Tim Struckman (Exotic Roots), Dion van Calsteren (Exotic Roots) en Hans de Wit (DNA Services)

Over Exotic Roots
Exotic Roots is een importeur op de internationale markt van exotische groenten, exotisch fruit en exotische wortels. Hiernaast biedt Exotic Roots een breed assortiment aan met specialiteiten van Nederlandse bodem. Exotic Roots werkt samen met telers en partners vanuit verschillende landen, waaronder India. Het bedrijf levert voornamelijk aan (horeca)groothandels, supermarktketens en supermarkten in Nederland en Europa.

Enkele voordelen van FreshERP:

  • Bewezen binnen de AGF-sector
  • Ook beschikbaar in de cloud
  • Geschikt voor importeurs én distributeurs
  • Een overzichtelijke en snel te leren gebruikersinterface (muisloos te bedienen)
  • Ruim aanbod van diverse geïntegreerde modules 

DNA Services is een zelfstandig IT-bedrijf gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. DNA is ontstaan in 1994 vanuit de IT-afdeling van een productieonderneming. Het team van DNA bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. DNA ontwikkelt en beheert diverse softwareoplossingen. Aan AGF-bedrijven levert DNA het pakket: FreshERP. Verder levert DNA systeembeheer en consultancy met onder andere het DNA Cloud hostingconcept. DNA bedient inmiddels tientallen klanten in uiteenlopende sectoren zoals Food, Productie, Transport, Handel, Agriculture, Horticulture, AGF en Fashion.

Voor meer informatie:
Exotic Roots B.V.
+31 (0)6 20 160 949
Dion@exoticroots.nl
www.exoticroots.nl 

DNA Services
Postbus 257
2950 AG Alblasserdam
info@dnaservices.com  
www.dnaservices.nl     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.