Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BizVibe vestigt aandacht op grootste uitdagingen voor de fruit- en notensector

BizVibe heeft de voornaamste uitdagingen en trends voor de fruit- en notensector aan haar platform toegevoegd. De ruim 900 bedrijfsprofielen omvatten meer dan 50 bedrijfsgegevens inclusief een lijst van potentiële uitdagingen die de komende jaren naar verwachting van invloed zullen zijn op marktdeelnemers. 
 


Eén van de uitdagingen die wordt uitgelicht is de mogelijkheid van een voedselcrisis. Een voedselcrisis ontstaat wanneer honger en ondervoeding sterk toenemen op lokale, landelijke of wereldwijde schaal. Een dergelijke crisis wordt veelal uitgelokt door een impact op de vraag of het aanbod aan voedsel en gaat doorgaans gepaard met een plotselinge piek in de voedselprijzen. Door dit soort uitdagingen te herkennen helpt BizVibe gebruikers bij het bepalen van welke leveranciers geschikt zijn voor hun bedrijf, terwijl zij tegelijk efficiënt  risico's kunnen monitoren. 

Belangrijke inzichten voor fruit- en notentelers
Naast het analyseren van de verwachte impact van de belangrijkste uitdagingen op bedrijven biedt BizVibe bedrijfsprofielen die talrijke, kwalitatieve inzichten bevatten, die gebruikers in staat stellen om leveranciers of afzetperspectieven in kaart te brengen, te vergelijken of beoordelen. Deze inzichten omvatten: 

 • Relevantie en invloed van branchetrends en -uitdagingen, onderverdeeld per regio 
 • Persberichten en nieuwsverslaggeving met betrekking tot belangrijke trends en uitdagingen
 • Zakelijke risico's, onderverdeeld in operationele, financiële, compliance- en landelijke risico's
 • Grootste concurrenten op internationaal, regionaal en nationaal niveau
 • Namen van grootste besluitvormers, inclusief functietitels en sociale profielen
 • Financiële bedrijfsgegevens, zoals jaaromzet, winstmarges en efficiënt management

Product- en dienstencategorieën fruit en noten 
Het BizVibe-platform biedt toegang tot meer dan 10 mln bedrijfsprofielen van afnemers en leveranciers. De bedrijven uit meer dan 200 landen zijn gecategoriseerd in meer dan 40.000 product- en dienstencategorieën, alle voorzien van gedetailleerde informatie afgestemd op de behoeftes van in- en verkoopteams. De fruit- en notenbranche omvat meer dan 900 bedrijfsprofielen, die onderverdeeld zijn in meer dan 10 product- en dienstencategorieën, waardoor gebruikers in contact kunnen komen met potentiële  zakenpartners binnen de diverse marktsegmenten.

De product- en dienstencategorieën voor de fruit- en notenbranche zijn: 

 • Druiventeelt
 • Appelteelt
 • Abrikozenteelt
 • Citrusteelt
 • Cashewteelt 

BizVibe voor kopers en verkopers
BizVibe is een hedendaags B2B-platform dat bedoeld is om kopers en verkopers van over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. Door de beste oplossingen aan te bieden, helpt BizVibe bedrijven bij het vinden van leveranciers, maken van voorstellen en het identificeren van bedrijven, evenals bij het vergelijken van bedrijven om nieuwe, vruchtbare samenwerkingen tot stand te laten komen. 

Voor meer informatie:
Jesse Maida
BizVibe
+1 855 897 5880
jesse@bizvibe.com
bizvibe.com

Publicatiedatum: