Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overnamestrijd Morrisons wordt veilinggevecht

VK: Tesco verscherpt milieunormen voor zijn telers met adoptie van wereldwijde LEAF Marque Standard
Tesco heeft aangekondigd de milieunormen voor zijn 14.000 telers van AGF-producten aan te scherpen door het LEAF Marque-milieuzorgsysteem in zijn hele wereldwijde keten in te voeren.
Bron: tescoplc.com 

VK: Overnamestrijd Morrisons wordt veilinggevecht
De strijd om de overname van Morrisons wordt zaterdag beslist in een eendaagse veiling, zo heeft de supermarkt aangekondigd, nu twee Amerikaanse private equity-bedrijven concurreren om de vierde grootste supermarktketen van het VK. Fortress en Clayton, Dubilier & Rice (CD&R) moeten een formeel bod uitbrengen, waarbij de veiling zaterdag maximaal 5 ronden zal duren.
Bron: theguardian.com 

VK: Deliveroo Hop biedt snelle bezorging van levensmiddelen in Londen
Deliveroo is begonnen met snelle bezorging van levensmiddelen, zo meldt de Financial Times. Het bedrijf heeft een "dark store" geopend in Londen in samenwerking met supermarktketen Morrisons, aldus het rapport. De dienst heet Deliveroo Hop en zal concurreren met verschillende andere bezorgingsstart-ups zoals Gorillas, Getir en Zapp, die populair zijn geworden in het VK, aldus het rapport.
Bron: pymnts.com 

Spar en Eurospar NI winnen groots bij UK Retail Industry Awards
Spar en Eurospar NI retailers hebben grote prijzen gewonnen bij de recente Retail Industry Award uitreiking. De Awards zijn een viering van alles wat goed is aan de Britse retailsector. De lokale retailers in Noord-Ierland namen enkele van de grootste prijzen van de avond mee naar huis, waaronder Store Team of the Year, Forecourt Retailer of the Year, en Independent Retailer of the Year.
Bron: spar-international.com 

Britse M&S wil in 2040 volledig emissieneutraal zijn
Marks & Spencer heeft beloofd om in 2040 netto nul te worden wat betreft CO2-uitstoot in zijn eigen activiteiten, zijn volledige toeleveringsketen en zijn producten, 10 jaar eerder dan een overheidsdoelstelling voor Groot-Brittanniƫ.
Bron: reuters.com 

VK: 1.400 banen geschrapt door supermarktketen Morrisons 
Supermarktketen Morrisons heeft bevestigd dat het 1.400 banen gaat schrappen nu het plannen bekendmaakt om de online thuisbezorging in een aantal winkels te sluiten. Een woordvoerder van Morrisons: "Er staan geen banen op de tocht; 1.400 functies worden uit het bedrijf geschrapt. Echter, alle collega's zullen worden overgeplaatst naar een alternatieve functie of vrijwillig ontslag aangeboden krijgen."
Bron: yorkshirepost.co.uk 

Publicatiedatum: