Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

United Fresh Services wordt Compagnie Fruitière The Netherlands

Onlangs heeft Compagnie Fruitière de resterende aandelen in United Fresh Services verworven om haar distributienetwerk uit te breiden. Die gebeurtenis gaf de gelegenheid om de wereldwijde aanwezigheid van Compagnie Fruitière te benadrukken in de geïntegreerde werkgebieden: productie, transport en distributie. Als gevolg hiervan verandert United Fresh Services van naam en wordt zichtbaar als Compagnie Fruitière The Netherlands.

Onder leiding van medeoprichter Niels Borgers zullen de activiteiten worden voortgezet met hetzelfde team, waarbij de servicestandaard wordt gehandhaafd, die zakelijke relaties mogen verwachten. Het bedrijf gaat zich richten op rijpingsdiensten voor bananen. Bovendien zal Compagnie Fruitière The Netherlands ook dienen als uw lokale kantoor dat het volledige assortiment van Compagnie Fruitière aanbiedt met specialiteiten als mango's, avocado's, ananassen, lychees en cherrytomaten.

Het merk SCB Premium is het vlaggenschip van Compagnie Fruitière. Deze drie letters symboliseren de betrokkenheid van de groep om fruit van de beste kwaliteit aan te bieden, geproduceerd in omstandigheden die mens en milieu respecteren.
SCB Premium-bananen worden volgens dezelfde strenge specificaties geteeld op Compagnie Fruitière plantages in Ivoorkust, Kameroen, Ghana en Ecuador. In de productiegebieden van de groep krijgen de bananen speciale zorg. Ze worden handmatig geselecteerd en krijgen dagelijks nauwkeurig onderhoud: bladverwijdering, bescherming van de trossen, demping tussen fruit, individuele fruitselectie, enz. Ze worden ook onder de beste omstandigheden vervoerd, gerijpt en gedistribueerd.

Voor meer informatie:
Compagnie Fruitière The Netherlands
+ 31 38 337 27 10
info@unitedfreshservices.com
www.fruitiere.com 

Publicatiedatum: