Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groupe Guillin rondt overname van papier- en kartonfabrikant Gault & Frémont af

Na het aangaan van exclusieve onderhandelingen met UI Investissement, aangekondigd op 2 maart 2021, heeft Groupe Guillin, Europees leider op het gebied van oplossingen voor voedselverpakkingen en aanverwante materialen, nu de afronding aan van de strategische overname van Groupe Gault & Frémont aangekondigd.

Groupe Gault & Frémont is een van de belangrijkste spelers in Frankrijk en België op het gebied van het ontwerp, de fabricage en de distributie van papieren zakken, kartonnen dozen en bakpapier voor met name de voedingsindustrie. De groep had in 2020 een omzet van € 63 miljoen en er zijn momenteel in totaal 270 mensen werkzaam op 4 verschillende productielocaties (3 in Frankrijk en 1 in België).

Sophie Guillin, Managing Director van Groupe Guillin zegt hierover het volgende: "Deze strategische overname is een extra stap in de richting van de uitbreiding van ons aanbod en de versterking van onze technologische, industriële en commerciële knowhow.

Daarnaast is de overname een sterke markering van onze visie: elk materiaal heeft eigen kenmerken en het is ons doel om de klanten voor elke toepassing de verpakkingsoplossing te bieden die het meest geschikt is voor het gebruik ervan.

Alle verpakkingen van Groupe Guillin zijn milieuvriendelijk, hebben een ecologisch ontwerp en voldoen aan de strengste hygiëne- en voedselveiligheidscriteria. De overname van Groupe Gault & Frémont past volledig binnen deze strategie en daarom zijn we erg blij het bedrijf te verwelkomen bij de Groupe Guillin.

Voor alle teams is dit het begin van een spannend nieuw gemeenschappelijk avontuur dat het voor Groupe Gault & Frémont mogelijk zal maken de verdere ontwikkeling van de groep op een proactieve en proactieve manier voort te zetten, met een langetermijnvisie."

François Gressant, Associate Director bij UI Investissement vertelt hierover het volgende: “Het ondernemersavontuur dat we sinds 2015 samen met de Rémi Boitier-teams beleven, maakte het mogelijk om een ​​Franse leider te vormen die wordt erkend om de industriële knowhow, het vermogen om te innoveren, de logistieke kwaliteiten en de inzet om zo veel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Dankzij de ontwikkeling van een onderscheidend aanbod en de overname van twee nieuwe bedrijven, is Groupe Gault & Frémont nu helemaal een Franse kampioen geworden. De UI-teams zijn erg blij dat ze kunnen vertrouwen op de industriële expertise en reputatie van Groupe Guillin, om zo sterk op het Europese toneel te kunnen verschijnen. "

Rémy Boitier, voorzitter van Groupe Gault & Frémont legt hierover het volgende uit: “Deze nieuwe stap zal het voor Groupe Gault & Frémont mogelijk maken een nieuwe mijlpaal te bereiken.

Behalve met de UI Investissement-teams heeft de groep zich georganiseerd om zich in te zetten voor de realisatie van een verantwoorde en efficiënte ontwikkeling, met investeringen in innovatie en industriële faciliteiten en in verschillende initiatieven ten gunste van het milieu en recycling.

Door samen te gaan met een industrieel familiebedrijf als Groupe Guillin, heeft Gault & Frémont niet alleen de middelen om de klanten steeds beter van dienst te zijn, maar ook om nieuwe segmenten van de markt te veroveren en de diverse ambities op Europese schaal te verwezenlijken."

Voor meer informatie: 
Groupe Guillin 
Telefoonnummer: 03 81 40 23 23 
www.groupeguillin.com
contact@groupeguillin.fr  


Foto: ©Guillin [ONTBREEKT NOG]

Publicatiedatum: