Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Man met vuurwapen aangehouden in de buurt van De Groot in Hedel

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie opnieuw een controle gehouden in Hedel bij de A2. Er is een verdachte aangehouden die een vuurwapen bij zich had. Verder werden er een wapenstok, mes en een kleine hoeveelheid hennep in beslag genomen.

Ook vorig weekend waren er controles in de buurt van fruitbedrijf De Groot in Hedel, nadat er in korte tijd meerdere woningen beschoten waren in de regio. De burgemeester besloot een deel van de gemeente aan te wijzen als veiligheidsrisicogebied. De politie kreeg daarop de bevoegdheid om auto’s te doorzoeken en personen te fouilleren.

Een van de gecontroleerde automobilisten bleek een vuurwapen bij zich te hebben. Het gaat om een 25-jarige man uit Den Bosch. Hij is aangehouden en zijn auto is afgesleept voor verder onderzoek. Bij de controle werden verder enkele verkeersovertredingen geconstateerd, zoals rijden zonder gordel of rijbewijs.

Over het onderzoek naar de beschietingen van woningen kan op dit moment nog geen update gegeven worden, schrijft de politie. 

Bron: Politie

Publicatiedatum: