Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jacht op gouden aardappel beslecht

Tholen – Half april werd de jacht op de gouden aardappel geopend. In de productie van aardappelhandel Greydanus draaiden een aantal gouden aardappelen mee en zo doorheen winkels in Noord-Nederland verspreid. Twee van die aardappelen zijn nu gevonden. 


Uitreiking dinercheque bij de Coop in Nieuwhorne ...

De nieuwe oogst aardappelen uit Malta is altijd een bijzonder moment. Greydanus zette dit jaar een leuke actie uit in samenwerking met Golden Tulip Hotel Tjaarda uit Oranjewoud. Het vindersloon voor een gouden aardappel is een geheel verzorgd diner voor 2 personen in hun restaurant de Oranjetuin. Zowel de horeca als de aardappel werden zo weer eens in het zonnetje gezet en supermarkten hadden een leuke actie.


... en aan mevrouw Van de Berg bij de Coop in Ruinen 

Greydanus verstopte een vijftal gouden aardappelen in 2 kilo verpakking van Malta. Inmiddels zijn twee aardappelen gevonden. De dinercheques werden feestelijk uitgereikt aan de gelukkige vinders bij Coop in Nieuwhorne en in Ruinen. Ook kregen de vinders het nieuwe kookboek Zo Gepiept van Samuel Levie.

Voor meer informatie:
Dick Noteboom
Aardappelhandel Greydanus
De Kuinder 12
8444 DC Heerenveen
+31 (0)6 83041640
d.noteboom@greydanus.nl  
www.greydanus.nl