Canadese aardappeltelers worden up-to-date gehouden via podcast

De Prince Edward Island Potato Board is verheugd aardappeltelers en partners uit de sector te laten delen in de lancering van een nieuwe podcast, Spudchat.

Deze wekelijkse podcast wordt gepresenteerd door onderzoeker Ryan Barrett en zal gesprekken bevatten met een verscheidenheid aan telers, onderzoekers, landbouwdeskundigen en partners uit de sector. Spudchat zal zich voornamelijk richten op onderwerpen die van belang zijn voor aardappeltelers, waaronder plaag- en ziektebeheer, bodemgezondheid, verbeterde vruchtwisselingen, zaadbeheer, precisieland- en tuinbouw en meer.

"Telers krijgen steeds meer informatie op verschillende manieren", aldus Wayne Townshend, voorzitter van de PEI Potato Board. "Podcasts, die kunnen worden gedownload en beluisterd op een geschikt moment, misschien in de tractor of de vrachtwagen is een andere manier om informatie over innovatieve technologieën en verbeterde praktijken te delen met onze leden."

Deze podcast is beschikbaar om te streamen of te downloaden op https://spudchat.buzzsprout.com/. Spudchat is ook beschikbaar op Spotify, Stitcher en andere podcastplatforms en zal in de komende weken beschikbaar zijn op alle andere belangrijke podcastdirectory's. Nieuwe afleveringen zullen elke woensdag beschikbaar zijn, en de eerste aflevering is nu te beluisteren.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven